Повезане вести
Бивша начелница „Фронта“: Направила сам пропуст, али нисам никога угрозила
Н1 Инфо 04.02.2021
Бивша начелница породилишта "Народни фронт" у Београду Снежана Ракић, поводом своје смене са те позиције, за Н1 каже да је направила пропуст јер је у болницу дошла током изолације да уради тест на корону, а не да ради, и да је… »
Ракић: Смењена сам као политички неподобна
Данас 04.02.2021
Начелница породилишта ГАК "Народни фронт" брзопотезно уклоњена се те позиције Начелница породилишта ГАК „Народни фронт“ проф. др Снежана Ракић смењена је са те позиције, а против ње је санитарна инспекција покренула поступак… »
Докторка Ракић о смени: Ставили су ми жуту траку око руке
Нова 04.02.2021
Велику прашину у јавности подигла је информација да је некадашња начелница породилишта "Народни фронт" Снежана Ракић смењена са те функције и да је била привремено удаљена с посла. Гостујући у јутарњем програму ТВ "Пробуди… »
Крила корону? Комисија "Народног фронта" утврђује да ли је др Снежана Ракић заражена дошла на посао, докторка тврди да никога…
Вечерње новости 04.02.2021
ПРОФЕСОРКА др Снежана Ракић у среду је провела први дан на новом радном месту - лекар на одељењу ултразвука, где је распоређена после смене са места начелника породилишта ГАК "Народни Фронт", привременог удаљавања са посла на… »
Вести дана »
УЖИВО Студенти у акцији скупљања потписа за изборе: Гужве на штандовима, подршка ректора Ђокића (ФОТО/ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 55 повезаних
Четири брака и безброј афера и прељуба: Фатална Брижит Бардо је једном открила зашто је сваког мушкарца варала, а скрасила се с 57 година
Курир пре 47 минутајош 65 повезаних
Волстрит џорнал: Руска нафта и даље тече ка ЕУ – ко је највећи купац; прекид ватре око нуклеарке у Запорожју
РТС пре 57 минутајош 42 повезане
уживо ИЗБОРИ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ До 17 сати гласало 38,25 одсто бирача, највећа излазност и даље у српским срединама
Еуроневс пре 32 минутајош 52 повезане