Povezane vesti
Era uživo reagovao na saškine optužbe! Pevačica detaljno opisala sve, on pobesneo: "Njen obraz je đon"! (video)
Mondo 04.02.2021
Pevačica tvrdi da je bio opčinjen njom u mladosti, a sada se oglasio i pevač - i nije je poštedeo. Pevačica tvrdi da je bio opčinjen njom u mladosti, a sada se oglasio i pevač - i nije je poštedeo. Pevačica Saška Karan iznela je javno optužbe… »
Stegao me jako otpozadi! Saška do detalja opisala šta joj je era radio! On brutalno uzvratio: Obraz joj je đon (kurir…
Kurir 04.02.2021
Pevačica Saška Karan optužila je svog kolegu Eru Ojdanića da ju je napastvovao u mladosti. prema njenim rečima on ju je neprimereno dodirivao i umalo silovao kada je bila mlada. -On se bio napio i tako me je bio stegao otpozadi i hteo je da me… »
Napio se, zamalo me nije silovao: Optužila Eru za seksualno uznemiravanje - "Videla ove nesrećne, mlade glumice..."
Mondo 04.02.2021
Folker najavio tužbu povodom tvrdnji pevačice Saške Karan i rekao da "su ove izjave nekorektne zbog pravih žrtvi napasnika! Folker najavio tužbu povodom tvrdnji pevačice Saške Karan i rekao da "su ove izjave nekorektne zbog pravih žrtvi napasnika… »
Vesti dana »
"Umalo sam umro u prvom poluvremenu": Jokić progovorio o zdravstvenim problemima i lekovima
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučević: U narednim satima dobijaćemo dodatna pojašnjenja o sankcijama NIS-u
Sputnik pre 10 minutajoš 14 povezanih
Delovi Los Anđelesa pretvoreni u pepeo, raste broj žrtava požara
BBC News pre 33 minutajoš 7 povezanih
Sad: povećale na 25 miliona dolara nagradu za hapšenje predsednika Venecuele Nikolasa Madura
Blic pre 7 satijoš 1 povezana