Povezane vesti

Pajtić: Spreman sam da predstavljam opoziciju u međustranačkom dijalogu

Danas 04.02.2021
Bivši predsednik Demokratske stranke (DS) i profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajtić izjavio je danas da je spreman da predstavlja opoziciju u međustranačkom dijalogu ukoliko bi to bio predlog svih stranaka koje su bojkotovale izbore u… »

N1 Info 04.02.2021
Bivši predsednik Demokratske stranke (DS) i profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajtić izjavio je danas da je spreman da predstavlja opoziciju u međustranačkom dijalogu ukoliko bi to bio predlog svih stranaka koje su bojkotovale izbore u… »
„Spreman sam da predstavljam opoziciju u dijalogu s vlašću“

„Spreman sam da predstavljam opoziciju u dijalogu s vlašću“

Nova 04.02.2021
Zdravko Ponoš: Pajtić ili Samardžić bi bili dobri predstavnici opozicije u dijalogu sa vlašću

Zdravko Ponoš: Pajtić ili Samardžić bi bili dobri predstavnici opozicije u dijalogu sa vlašću

Glas Šumadije 04.02.2021
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da bi opozicija već trebalo da se dogovori oko toga ko će je predstavljati u razgovorima sa vlašću i da bi to trebalo da bude jedan ili dva predstavnika. Ako bude previše učesnika onda će se… »
Ponoš: Ličnosti kao Pajtić i Samardžić da predstavljaju opoziciju u razgovorima sa vlastima

Ponoš: Ličnosti kao Pajtić i Samardžić da predstavljaju opoziciju u razgovorima sa vlastima

Danas 03.02.2021
Potpredsednik Narodne stranke (NS) Zdravko Ponoš izjavio je večeras da bi opozicione stranke trebalo da u pregovorima sa vlastima, oko izbornih uslova, predstavljaju ličnosti kao što je nekadašnji predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić i… »

Vesti dana »