Povezane vesti
Terzić i Mrkela primili kinesku vakcinu: Direktori Zvezde pozvali sve da se vakcinišu - "to je najbolja zaštita"
Mondo 04.02.2021
Terzić pun hvale za ceo proces. Terzić pun hvale za ceo proces Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i sportski Mitar Mrkela vakcinisali su se danas protiv koronavirusa. Oni su na Sajmu primili kinesku vakcinu, a posle toga su bili puni reči… »
Terzić i Mrkela se vakcinisali protiv korone
Dnevnik 04.02.2021
BEOGRAD: Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela vakcinisali su se danas na beogradskom Sajmu protiv korona virusa. "Primio sam kinesku vakcinu Sinofarm. Sve je organizovano na najvišem nivou, trajalo je, ne… »
Čelni ljudi zvezde primili vakcinu protiv korone! Terzić: ‘Svi treba da se vakcinišu, to je jedina prava zaštita’ (video)…
Hot sport 04.02.2021
Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, i sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela danas su na Sajmu primili vakcinu protiv korona virusa. – Primio sam kinesku vakcinu. Nisam ni osetio kada me je ‘bocnula’ medicinska sestra. Sve je… »
Vakcinisali se Terzić i mrkela: Evo koje je cepivo rukovodstvo Crvene zvezde primilo /video/
Sportal blic 04.02.2021
Generalni direktor i sportski direktor ovog četvrtka su primili vakcinu protiv i tako dali primer svojim igračima i svim zaposlenima da se zaštite od kovida. - Primio sam kinesku vakcinu. Sve je organizovano na najvišem mogućem nivou, brzo se radi, ne… »
Vesti dana »
(Uživo) Amerika i Izrael upali u još jednu zemlju Bliskog istoka?! Gore Emirati, ima mrtvih, počela kopnena operacija
Mondo pre 29 minutajoš 18 povezanih
Još danas toplo, pa stiže zahlađenje sa padavinama, evo gde se očekuje sneg: prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 3 satajoš 19 povezanih
Er Srbija uvodi direktne letove izneđu Beograda i ostrva Brač u letnjoj sezoni
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih
Šta Danijela Nestorović kaže o sastanku sa predstavnicima Venecijanske komisije?
Danas pre 49 minutajoš 10 povezanih