Повезане вести
Терзић и Мркела примили кинеску вакцину: Директори Звезде позвали све да се вакцинишу - "то је најбоља заштита"
Мондо 04.02.2021
Терзић пун хвале за цео процес. Терзић пун хвале за цео процес Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић и спортски Митар Мркела вакцинисали су се данас против коронавируса. Они су на Сајму примили кинеску вакцину, а после… »
Терзић и Мркела се вакцинисали против короне
Дневник 04.02.2021
БЕОГРАД: Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић и спортски директор Митар Мркела вакцинисали су се данас на београдском Сајму против корона вируса. "Примио сам кинеску вакцину Синофарм. Све је организовано на највишем… »
Челни људи звезде примили вакцину против короне! Терзић: ‘Сви треба да се вакцинишу, то је једина права заштита’ (видео)…
Хот спорт 04.02.2021
Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, и спортски директор црвено-белих, Митар Мркела данас су на Сајму примили вакцину против корона вируса. – Примио сам кинеску вакцину. Нисам ни осетио када ме је ‘боцнула’… »
Вакцинисали се Терзић и мркела: Ево које је цепиво руководство Црвене звезде примило /видео/
Спортал блиц 04.02.2021
Генерални директор и спортски директор овог четвртка су примили вакцину против и тако дали пример својим играчима и свим запосленима да се заштите од ковида. - Примио сам кинеску вакцину. Све је организовано на највишем могућем… »
Вести дана »
Трамп норвешком премијеру: Више не осећам обавезу да мислим искључиво на мир
РТВ пре 5 минутајош 39 повезаних
Пливање за Часни крст данас у Беочину и Сремској Каменици
Мој Нови Сад пре 25 минутајош 29 повезаних
Патроле и радари: Шта се данас дешава у саобраћају у Сремској Митровици и околини
Озон пре 49 минутајош 23 повезане