Povezane vesti
Dejvis o Jokiću: ‘On je paklen igrač!’
Hot sport 04.02.2021
Pred susret Lejkersa i Nagetsa govorio je jedan od najboljih visokih košarkaša današnjice – Entoni Dejvis. Mnogo se priča o Jokiću u poslednje vreme, a evo šta o njemu misli Entoni Dejvis. ‘Nikola je pakao od igrača. Igra izuzetno dobro ove sezone… On… »
Neočekivan rasplet: Dvojac napustio Crvenu zvezdu!
Hot sport 04.02.2021
Očekivalo se da ostanu u timu, ali će ipak svoju minutažu tražiti u razvojnom timu Crvene zvezde. Stanković je i tokom jeseni nosio dres Grafičara i na devet mečeva postigao gol uz dve zabeležene asistencije, dok je Lazetić nastupao za omladince Crvene… »
Jokić pred duel sa Lebronom: ‘Brzina je tu negde, ali nije toliko skočan!’
Hot sport 04.02.2021
Nakon Entonija Dejvisa, pred veliki derbi se oglasio i najbolji centar današnjice – Nikola Jokić. Entoni Dejvis ga je nazvao strašnim igračem, a mnoge najviše interesuje njegov duel sa Lebronom Džejmsom. Evo šta je na tu temu imao da kaže naš centar… »
Zvezda poslala na pozajmicu dva velika talenta: O trećem ni reči - još se čeka odluka!
Mondo 04.02.2021
Srpski šampion nastavlja da razigrava igrače kroz Grafičar, u PRvoj ligi Srbije. Srpski šampion nastavlja da razigrava igrače kroz Grafičar, u PRvoj ligi Srbije. Trener Grafičara Rade Koković imaće narednog proleća na raspolaganju i dva supertalentovana… »
Nemanja Tomašević za hotsport: ‘Zvali su me mnogi ali sam izabrao TSC, preko Zvezde sam stigao do reprezentacije!’
Hot sport 04.02.2021
Rođeni Sarajlija vraća se u srpski fudbal, nako Crvene zvezde, Rada, Lokomotive i Smedereva, braniće boje i TSC-a. Mladi levi bek, rođen 1999. godine u Istočnom Sarajevu, novo je pojačanje srpskog superligaša TSC-a. Nemanja Tomašević u Bačku Topolu stiže… »
Igraće u Prvoj ligi Srbije: Zvezda poslala dva bisera u Grafičar
Večernje novosti 04.02.2021
CRVENA zvezda je prosledila dvojicu talentovanih fudbalera u Grafičar koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije. U pitanju su vezista Nikola Stanković i napadač Marko Lazetić. Treba reći da su obojica prošla kompletne pripreme sa prvim timom crveno-belih… »
Zvezdini talenti prosleđeni Grafičaru
Nova 04.02.2021
Mladi fudbaleri Crvene zvezde Nikola Stanković i Marko Lazetić provešće prolećni deo sezone na pozajmici u Grafičaru, saopštio je klub. Stanković je i tokom jeseni igrao za Grafičar, a postigao je jedan gol i upisao dve asistencije na devet odigranih… »
Vesti dana »
"Smogla je snage da pita 'da li to mora tako?'" Ovako je izgledalo svedočenje naše glumice na suđenju Aleksiću
Telegraf pre 24 minutajoš 30 povezanih
Strahinja Rašović zadovoljan pobedom nad Mađarskom: "Nije to moj gol, nego gol ekipe"
Dnevnik pre 59 minutajoš 105 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih
EU spremna za odgovor na Trampove pretnje dodatnim carinama – kontramere "teške" 93 milijarde evra
RTS pre 1 satjoš 21 povezana