Povezane vesti
Andrea Lekić posle 10 godina ponovo u Krimu
Sportski žurnal 04.02.2021
Krim ima visoke ciljeve i daću sve da zajednom stignemo do njih - rekla je Lekić. Srpska rukometašica Andrea Lekić karijeru će nastaviti u slovenačkom Krimu, objavio je klub iz LJubljane. Jedna od najboljih rukometašica sveta na poziciji srednjeg beka… »
Andrea Lekić ponovo u krimu: Srećna sam što sam se vratila u Ljubljanu, ovde sam kao kod kuće
Večernje novosti 04.02.2021
ANDREA Lekić menja Podgoricu za Ljubljanu. Jedna od naših najboljih rukometašica, koja je ove sezone do teške povrede na EP u Danskoj igrala za Budućnost, ovog leta obući će dres slovenačkom Krima, za koji je nastupila 2010/11. Zajedno sa Lekićevom u… »
Srpkinju čekaju kući kad se oporavi: Jedna od najboljih rukometašica sveta se vraća tamo gde je vole
Mondo 04.02.2021
Ozbiljno pojačanje za klub koji ima vrlo visoke ambicije. Ozbiljno pojačanje za klub koji ima vrlo visoke ambicije Rukometna reprezentativka Srbije Andrea Lekić oporavlja se i dalje od povrede Ahilove tetive, koju je dobila nedavno na Evropskom… »
Andrea Lekić posle 10 godina ponovo u Krimu
Nova 04.02.2021
Srpska rukometašica Andrea Lekić karijeru će nastaviti u slovenačkom Krimu, objavio je klub iz Ljubljane. Jedna od najboljih rukometašica sveta na poziciji srednjeg beka posle 10 godina vratiće se u Krim, a dres novog-starog kluba obući će na leto… »
Vesti dana »

Eksplodirale Cene stanova u Srbiji: Za 5 godina vrednost porasla i do 54 odsto! Cene kvadrata i dalje skaču
Kurir pre 40 minutajoš 26 povezanih

Advokat Beljanski: Prvi put kod nas nešto liči na ozbiljnu borbu protiv korupcije
N1 Info pre 41 minutajoš 13 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 26 minutajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 8 satijoš 25 povezanih