Повезане вести
Андреа Лекић после 10 година поново у Криму
Спортски журнал 04.02.2021
Крим има високе циљеве и даћу све да заједном стигнемо до њих - рекла је Лекић. Српска рукометашица Андреа Лекић каријеру ће наставити у словеначком Криму, објавио је клуб из Љубљане. Једна од најбољих рукометашица света на… »
Андреа Лекић поново у криму: Срећна сам што сам се вратила у Љубљану, овде сам као код куће
Вечерње новости 04.02.2021
АНДРЕА Лекић мења Подгорицу за Љубљану. Једна од наших најбољих рукометашица, која је ове сезоне до тешке повреде на ЕП у Данској играла за Будућност, овог лета обући ће дрес словеначком Крима, за који је наступила 2010/11… »
Српкињу чекају кући кад се опорави: Једна од најбољих рукометашица света се враћа тамо где је воле
Мондо 04.02.2021
Озбиљно појачање за клуб који има врло високе амбиције. Озбиљно појачање за клуб који има врло високе амбиције Рукометна репрезентативка Србије Андреа Лекић опоравља се и даље од повреде Ахилове тетиве, коју је добила… »
Андреа Лекић после 10 година поново у Криму
Нова 04.02.2021
Српска рукометашица Андреа Лекић каријеру ће наставити у словеначком Криму, објавио је клуб из Љубљане. Једна од најбољих рукометашица света на позицији средњег бека после 10 година вратиће се у Крим, а дрес новог-старог… »
Вести дана »

Вучић дочекао шеика Бин Заједа, који ће гостовати на војној паради
Данас пре 33 минутајош 2 повезане

Измене у превозу због војне параде: Овде је саобраћај потпуно обустављен, а неке линије мењају трасу: Ово је детаљан списак
Блиц пре 18 минутајош 1 повезана

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана