Повезане вести

Ша побегао из Задруге због таре, па се вратио: Одмах пао и загрљај у спаваћој соби! (видео)

Ша побегао из Задруге због таре, па се вратио: Одмах пао и загрљај у спаваћој соби! (видео)

Мондо 04.02.2021
Нико није могао да га спречи у бегу кад се разбеснео. Нико није могао да га спречи у бегу кад се разбеснео. Репер Ненад Алексић Ша ове вечери је прво побегао из Задруге 4, да би се после само неколико сати вратио у ријалити… »
Након покушаја бекства из задруге огласила се реперова жена: Ивана Алексић кратко и јасно ставила све до знања!

Након покушаја бекства из задруге огласила се реперова жена: Ивана Алексић кратко и јасно ставила све до знања!

Курир 04.02.2021
Након расправе са Владимиром Томовићем, Ненад Алексић Ша данас је напустио емисију у "Задрузи", а сада се огласила и његоа супруга, Ша је отишао у економско двориште и прескочио ограду, што је урадио и Тома Панић, када је… »
Ша се вратио у ријалити и одмах пао у тарин загрљај! Реперова жена очајна због његовог понашања и односа са Симовом! (видео)…

Ша се вратио у ријалити и одмах пао у тарин загрљај! Реперова жена очајна због његовог понашања и односа са Симовом! (видео)…

Курир 04.02.2021
Након што је видно револтиран покушао да напусти "Задругу", репер Ненад Алексић Ша вратио се на имање у Шимановцима, и одмах је разговарао са Таром Симов, због које је и покушао да побегне из ријалитија. - Знаш да ми то није… »
(Видео) Ша побегао из задруге: Сви проговорили о његовом присном односу са Таром, па је прескочио ограду! Симова плаче

(Видео) Ша побегао из задруге: Сви проговорили о његовом присном односу са Таром, па је прескочио ограду! Симова плаче

Блиц 04.02.2021
Музичар Ненад Алексић Ша побегао је из ријалитија "Задруга 4", након што се за црним столом повела прича о њему и Тари Симов. - Људи виде ствари погрешно. Ти ми, Тара, постављаш таква питања, каналиш ме, то ми иде на к***ц -… »

Вести дана »