Povezane vesti
Šest meseci od kada te nema... Udovica Rajka Dujmića se oglasila emotivnom objavom: "Ništa nije onako kako smo želeli"
Mondo 04.02.2021
"Za mene jedna zvezda na nebu najjače sija i nikada se neće ugasiti, a ta zvezda si ti, Rajko", napisala je između ostalog. "Za mene jedna zvezda na nebu najjače sija i nikada se neće ugasiti, a ta zvezda si ti, Rajko", napisala je između ostalog. Danas… »
Rajko, tužna sam od kad te nema: Udovica Rajka Dujmića podelila emotivnu poruku povodom 6. meseci od njegove smrti (foto)
Kurir 04.02.2021
Prošlo je pola godine otkako je preminuo hrvatski pevač Rajko Dujmić. Njegova udovica Snežana još je uvek neutešna, a na svom Fejbuku podelila je emotivan status: - Rajko moj, prošlo je šest meseci od kad te nema. Pada sitna kiša, puše jugo, tužna sam… »
Vesti dana »
21. septembar i 20 stepeni u 6 ujutru! Presek temperatura za nevericu, a evo kada kreću kiše, pljuskovi i grmljavine
Blic pre 37 minutajoš 13 povezanih
Putinova stranka ostvarila ubedljivu prednost na parlamentarnim izborima
Beta pre 32 minutajoš 10 povezanih
Istorijski debakl u Nemačkoj! Merc prvi put ispao iz parlamenta, ekstremna desnica ga "zgazila", a sada svi traže da ode
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Prijava građana za isplatu od 6.000 dinara završava se večeras u ponoć
Nova pre 7 minutajoš 8 povezanih
Danas slavimo Malu Gospojinu: Evo šta valja uraditi za mir, zdravlje i blagostanje u domu
Telegraf pre 41 minutajoš 9 povezanih