Повезане вести

Репер није издржао притисак! Ша занемео када је сазнао разлоге што га Тара боцка (видео)

Репер није издржао притисак! Ша занемео када је сазнао разлоге што га Тара боцка (видео)

Курир 05.02.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша су и овог јутра пре спавања били у пушионици и, као и обично, задиркивали једно друго. - Што се не посвађамо некад? - питала је Тара. - Не могу да се нервирам више, нећу. Треба имати снаге - рекао… »
"Слаб сам на тебе,: никад те не бих повредио" Ша се отворио Тари! Жена му пати, а његов нови потез ће је дотући

"Слаб сам на тебе,: никад те не бих повредио" Ша се отворио Тари! Жена му пати, а његов нови потез ће је дотући

Блиц 05.02.2021
Музичар Ненад Алексић Ша побегао је јуче из ријалитија "Задруга 4", након што се за црним столом повела прича о њему и Тари Симов, да би мало потом отишао на разговор са психологом и одлучио да се врати на имање у Шимановцима… »
Тара Симов напала Ша, замерила му понашање! Репер се све време правдао да он није крив! (видео)

Тара Симов напала Ша, замерила му понашање! Репер се све време правдао да он није крив! (видео)

Курир 05.02.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша су седели за црним столом пре почетка емисије и Тара је напала Ша да ју је вређао у току вечери када се пробудлиа. - Много си ме псовао када си устао, не могу ја та нап*шавања. Нисам то заслужила -… »

Вести дана »