Повезане вести
Репер није издржао притисак! Ша занемео када је сазнао разлоге што га Тара боцка (видео)
Курир 05.02.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша су и овог јутра пре спавања били у пушионици и, као и обично, задиркивали једно друго. - Што се не посвађамо некад? - питала је Тара. - Не могу да се нервирам више, нећу. Треба имати снаге - рекао… »
"Слаб сам на тебе,: никад те не бих повредио" Ша се отворио Тари! Жена му пати, а његов нови потез ће је дотући
Блиц 05.02.2021
Музичар Ненад Алексић Ша побегао је јуче из ријалитија "Задруга 4", након што се за црним столом повела прича о њему и Тари Симов, да би мало потом отишао на разговор са психологом и одлучио да се врати на имање у Шимановцима… »
Тара Симов напала Ша, замерила му понашање! Репер се све време правдао да он није крив! (видео)
Курир 05.02.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша су седели за црним столом пре почетка емисије и Тара је напала Ша да ју је вређао у току вечери када се пробудлиа. - Много си ме псовао када си устао, не могу ја та нап*шавања. Нисам то заслужила -… »
Вести дана »
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 7 минутајош 21 повезана
Приведена Федерика Могерини: Истрага о корупцији потреса врх европске дипломатије
НИН пре 2 сатајош 48 повезаних