Повезане вести
ИМДБ вратио могућност оцењивања филма „Дара из Јасеновца”
Политика 05.02.2021
Филмски сајт ИМДБ (Интернет Мовие Датабасе) вратио је данас могућност оцењивања филма „Дара из Јасеновца” и то на дан америчке премијере српског кандидата за Оскара. ИМДБ је пре неколико дана без образложења искључио опцију… »
Скинута забрана за "дару из Јасеновца": Поново дозвољено оцењивање филма због ког су Срби и Хрвати заратили!
Мондо 05.02.2021
Филмска база ИМДб поново дозволила гласање за српско остварење. Филмска база ИМДб поново дозволила гласање за српско остварење. Српски кандидат за Оскара и Златни глобус "Дара из Јасеновца" направио је пометњу на највећој… »
Скинута забрана за "Дару": Филмска база ИМДб поново дозволила гласање за српско остварење
Вечерње новости 05.02.2021
ПОСЛЕ краткотрајне забране гласања за "Дару из Јасеновца", најчувенија филмска база ИМДб поново је омогућила посетиоцима сајта да дају свој глас за српског кандидата за Оскар. Забрану су увели администратори сајта због… »
Поново можете гласати за филм Дара из Јасеновца: Хрватска акција није успела, а ИМДБ омогућио да га оцените!
Курир 05.02.2021
Платформа ИМДБ вратила је данас могућност оцењивања филма "Дара из Јасеновца" Предрага Гаге Антонијевића. У тренутку када је онемогућено оцењивање, филм је имао 9,4 од могућих десет. А све је кренуло због кампања против… »
На ИМДб-у поново могуће оцењивање филма „Дара из Јасеновца“
Данас 05.02.2021
Филмска интернет платформа ИМДб поново је отворила могућност оцењивања филма „Дара из Јасеновца“ Предрага Антонијевића, након што је 2. фебруара стопирала давање оцена овом остварењу. Пре тога, како је јавила Срна, неколико… »
"Истина не може да буде пропаганда" Гага Антонијевић о "Дари из Јасеновца" и укидању оцењивања на познатој филмској страници…
Блиц 04.02.2021
Чуо сам за то и не знам ко стоји иза тога. Чак сам и ја добио поруку да ширим даље и да гласам, каже редитељ Гага Антонијевић. Најпознатија филмска интернет страница на свету ИМДб, уклонила је могућност оцењивања филма " Дара… »
Вести дана »
Прва реакција Русије након судбоносног састанка са Американцима: Један детаљ открива шта се догодило иза затворених врата?!
Блиц пре 6 сатијош 5 повезаних
ЦИК у Приштини одбила да верификује Српску листу за изборе у децембру
Данас пре 9 сатијош 1 повезана
Бизнис форум у Скопљу окупиће сутра 200 македонских и српских привредника
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Драма на 2.200 метара висине: Спасиоци евакуисали војнике са планине у БиХ, стигао им хитан позив
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Данас киша, а ево где ће падати снег: Температура до 11 степени
Телеграф пре 20 минутајош 2 повезане