Povezane vesti

Ostavila si dečka kao kera napolju! Tomović puca od ljubomore zbog misice, isprozivao je kao nikad: Karić skočio da je brani!…

Ostavila si dečka kao kera napolju! Tomović puca od ljubomore zbog misice, isprozivao je kao nikad: Karić skočio da je brani!…

Kurir 05.02.2021
Učesnici rijalitija ovog popodneva komentarisali su raskid Jovane Ljubisavljević, a Vladimir Tomović je zbog toga žestoko oplepo po bivšoj simpatiji. Naime, na klipu se videlo da ju je Tomović ogovarao, nakon čega je po prvi put bio grub prema misici. On… »
Tomović progovorio o misici! Jovana završila na stubu srama zbog odnosa sa Karićem, Vladimir iznenađen što je ostavila dečka!…

Tomović progovorio o misici! Jovana završila na stubu srama zbog odnosa sa Karićem, Vladimir iznenađen što je ostavila dečka!…

Kurir 05.02.2021
Jovana Ljubisavljević videla je snimak na kojem Vladimir Tomović, njen doskorašnji udvarač, razgovara o njoj sa njegovom novom simpatijom Teodorom Bilanović. - Ja nemam komentar na njega - rekla je kratko misica. - Ovo je bio prvi put da sam ja dao… »

Vesti dana »