Povezane vesti
Preminuo glumac Kristofer Plamer
Politika 05.02.2021
LOS ANĐELES - Kanadski glumac Kristofer Plamer preminuo je u devedesetdrugoj godini, saopštio je portal „Dedlajn Holivud”. Filmski, televizijski i pozorišni glumac, nagrađen Oskarom za sporednu ulogu u filmu „Početnici” 2011. godine, preminuo… »
Preminuo Christopher Plummer, zvijezda filma 'Moje pjesme, moji snovi'
Slobodna Evropa 05.02.2021
Glumac Christopher Plummer, vjerovatno najpoznatiji po ulogama kapetana Georga von Trappa u filmu "Moje pjesme, moji snovi" (The Sound of Music) i Mikea Wallacea u filmu "The Insider", a publici u zemljama Zapadnog Balkana po filmu "Atentat u Sarajevu"… »
Umro veliki kanadski glumac: Kristofer Plamer preminuo u 91. godini
Blic 05.02.2021
Slavni kanadski filmski, televizijski i pozorišni glumac Kristofer Plamer, najpoznatiji po ulozi u filmu "Čovek koji je hteo da bude kralj" ("The Man Who Would Be King"), umro je danas u svom stanu u Konektikatu, u 91. godini potvrdila je njegova… »
Umro glumac Kristofer Plamer
Novi magazin 05.02.2021
Nagradjivani glumac Kristofer Plamer, proslavljen ulogom kapetana fon Trapa u filmu "Moje pesme moji snovi", umro je u 92. godini. Plamer je umro jutros u svom domu u Konektikatu u SAD, a uz njega je bila njegova supruga Elejn Tejlor, rekao je Plamerov… »
Preminuo glumac Christopher Plummer
Al Jazeera 05.02.2021
Filmski, televizijski i pozorišni glumac, nagrađen Oskarom za sporednu ulogu u filmu Početnici 2011. preminuo je u tišini svog doma u američkoj državi Connecticut. Kanadski glumac Christopher Plummer preminuo je u petak u devedesetdrugoj godini… »
Vesti dana »
Sindikati obrazovanja sutra protestuju, iz Vlade rekli da neće da ispune protokol koji je potpisan
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih
Najmanje 30 Palestinaca ubijeno u izraelskim napadima na Gazu, jedan ciljao bolnicu
RTV pre 2 satajoš 19 povezanih
Lavrov: "Plan pobede" Zelenskog šizofren; Kijev: Tri severnokorejska generala u Rusiji
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih
Kineski Temu pod istragom EU zbog prodaje nelegalnih proizvoda: Prete mu enormne kazne
Nova ekonomija pre 22 minutajoš 18 povezanih