Povezane vesti

Preminuo glumac Kristofer Plamer

Preminuo glumac Kristofer Plamer

Politika 05.02.2021
LOS ANĐELES - Kanadski glumac Kristofer Plamer preminuo je u devedesetdrugoj godini, saopštio je portal „Dedlajn Holivud”. Filmski, televizijski i pozorišni glumac, nagrađen Oskarom za sporednu ulogu u filmu „Početnici” 2011. godine, preminuo… »
Preminuo Christopher Plummer, zvijezda filma 'Moje pjesme, moji snovi'

Preminuo Christopher Plummer, zvijezda filma 'Moje pjesme, moji snovi'

Slobodna Evropa 05.02.2021
Glumac Christopher Plummer, vjerovatno najpoznatiji po ulogama kapetana Georga von Trappa u filmu "Moje pjesme, moji snovi" (The Sound of Music) i Mikea Wallacea u filmu "The Insider", a publici u zemljama Zapadnog Balkana po filmu "Atentat u Sarajevu"… »
Umro veliki kanadski glumac: Kristofer Plamer preminuo u 91. godini

Umro veliki kanadski glumac: Kristofer Plamer preminuo u 91. godini

Blic 05.02.2021
Slavni kanadski filmski, televizijski i pozorišni glumac Kristofer Plamer, najpoznatiji po ulozi u filmu "Čovek koji je hteo da bude kralj" ("The Man Who Would Be King"), umro je danas u svom stanu u Konektikatu, u 91. godini potvrdila je njegova… »
Umro glumac Kristofer Plamer

Umro glumac Kristofer Plamer

Novi magazin 05.02.2021
Nagradjivani glumac Kristofer Plamer, proslavljen ulogom kapetana fon Trapa u filmu "Moje pesme moji snovi", umro je u 92. godini. Plamer je umro jutros u svom domu u Konektikatu u SAD, a uz njega je bila njegova supruga Elejn Tejlor, rekao je Plamerov… »
Preminuo glumac Christopher Plummer

Preminuo glumac Christopher Plummer

Al Jazeera 05.02.2021
Filmski, televizijski i pozorišni glumac, nagrađen Oskarom za sporednu ulogu u filmu Početnici 2011. preminuo je u tišini svog doma u američkoj državi Connecticut. Kanadski glumac Christopher Plummer preminuo je u petak u devedesetdrugoj godini… »

Vesti dana »