Повезане вести

"Можда звучи лудо, али тако је!" Србин је газда у јунајтеду, капитен Мачестера признао "Дејли мејлу": Немања Матић ме је…

"Можда звучи лудо, али тако је!" Србин је газда у јунајтеду, капитен Мачестера признао "Дејли мејлу": Немања Матић ме је…

Спортал блиц 06.02.2021
Српски фудбалер Немања Матић је газда у Манчестер јунајтеду. О томе је за “Дејли мејл” говорио капитен екипе Хари Мегвајер, који каже да је менаџер Оле Гунар Солскјер Матићу поверио један посебан задатак. Наиме, Немања има ту… »
Полицајац из Манчестера: Матић саиграчима пише новчане казне

Полицајац из Манчестера: Матић саиграчима пише новчане казне

Нова 06.02.2021
Немања Матић, српски фудбалер, има потпуно неуобичајену улогу у Манчестер јунајтеду. Хари Мегвајер, капитен “црвених ђавола”, открио је да је тренер Оле Гунар Солскјер Матићу поверио задужење да одржава дисциплину у… »
Матић је задужен за дисциплину у јунајтеду! Хари Мегвајер открио како га је Србин казнио!

Матић је задужен за дисциплину у јунајтеду! Хари Мегвајер открио како га је Србин казнио!

Хот спорт 06.02.2021
Фудбалер Манчестер Јунајтеда Хари Мегвајер открио је занимљив детаљ из свлачионице ‘црвених ђавола’. Према његовим речима у клубу се посебна пажња посвећује дисциплини, а за то је задужен Немања Матић. Правила су проста, а… »
Немања Матић "одрукао" звезду јунајтеда: Кршио је правила, па га је Србин натерао да плати!

Немања Матић "одрукао" звезду јунајтеда: Кршио је правила, па га је Србин натерао да плати!

Мондо 06.02.2021
"Матић ме је казнио новчано, а мени то није представљало проблем". "Матић ме је казнио новчано, а мени то није представљало проблем". Српски фудбалер Немања Матић можда ове сезоне нема минутажу као претходних, али је и те како… »
Матић казнио Харија Српски ас пријавио капитена због телефонирања

Матић казнио Харија Српски ас пријавио капитена због телефонирања

Вечерње новости 05.02.2021
ОДЛИЧНО гура Манчестер јунајтед ове сезоне у Премијер лиги и после дужег низа година коначно је у прилици да реално машта о освајању шампионског пехара. Стратег "ђавола" Оле Гунар Солскјер има одличну хемију унутар екипе, о чему… »

Вести дана »