Povezane vesti
Bio sam osmi razred i kopao kanale: Bivši dečko lepe Uraganke šokirao pričom u Zadruzi - nikad nisam išao na ekskurziju
Mondo 06.02.2021
Bivši dečko Sanje Vučić otvorio dušu. Bivši dečko Sanje Vučić otvorio dušu Učesnik Zadruge Nikola Đorđević, izazvao je veliku pažnju učesnica rijalitija od trenutka kada je zakoračio na Pinkovo imanje. Oko njega su se vrtele mnoge, ali je… »
Život mi je bio katastrofa! Nismo imali za prodavnicu, kopao sam kanale: Bivši dečko Uraganke podelio tužnu životnu…
Kurir 06.02.2021
Nikola Đorđević otkrio je Jovani Ljubisavljević kako mu je bilo teško dok je odrastao. Pre toga je misica ponovo pričala o bivšem dečku Luki. "Ovo je prvi put da sam mislila više na sebe, nego na nas kao zajednicu", rekla je Jovana. "Začudio me… »
Vesti dana »
Bela kuća: Nećemo uhapsiti Netanjahua i Galanta ukoliko dođu u SAD; Rusija: Vašington nije spreman da zaustavi rat u Gazi
RTS pre 9 minutajoš 9 povezanih
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 5 satijoš 2 povezane