Повезане вести

"То је: Понижење!" Долазак Србина у Хрватску изазвао велику буру у комшилику, чувени тренер огорчен: Пазите, ево ја не знам…

"То је: Понижење!" Долазак Србина у Хрватску изазвао велику буру у комшилику, чувени тренер огорчен: Пазите, ево ја не знам…

Спортал блиц 06.02.2021
Доскорашњи тренер ФМП-а и члан стручног штаба репрезентације Србије преузео је недавно уместо Ивана Велића, са којим је претходо хрватски клуб споразумно раскинута сарадња. односно након Драгана Шакоте, који је водио "цибосе" у… »
Јасмин репеша распалио по Јовановићу: Ко је он да преузме Цибону?!

Јасмин репеша распалио по Јовановићу: Ко је он да преузме Цибону?!

Вечерње новости 06.02.2021
НИЈЕ благонаклон био Јасмин репеша према Владимиру Јовановићу. Некадашњи тренер Цибоне, Цедевите (док јој је матична држава била Хрватска), Будућности из Подгорице и многих других клубова прокоментарисао је довођење Србина на… »
"Ово је увреда и понижење за Хрватске тренере": Србин на клупи Цибоне изазвао побуну!

"Ово је увреда и понижење за Хрватске тренере": Србин на клупи Цибоне изазвао побуну!

Мондо 06.02.2021
Не смирује се бура у Хрватској везана за Србина на клупи Цибоне. Не смирује се бура у Хрватској везана за Србина на клупи Цибоне. Долазак Владимира Јовановића на клупу Цибоне изазвао је много коментара у Хрватској, а своје… »

Вести дана »