Povezane vesti
"Rekli su da mi je ostalo malo vremena, poglede unučića neću zaboraviti": Naša pevačica iskreno o borbi sa teškom…
Blic 06.02.2021
Poznata pevačica Nada Obrić je uspela da se izbori sa kancerom bešike, a nakon što su je pustili iz bolnice u Beču otkriva nam da su je podrška porodice i emotivne poruke koje je dobijala održali u nameri da istraje i ostane vedrog duha. Pevačica… »
Ne mogu da zaboravim poglede unuka kad mi je rečeno da neću dugo živeti Pevačica pobedila opaku bolest, otkrila kroz šta…
Kurir 06.02.2021
Pevačica Nada Obrić pobedila je kancer bešike, a sada je otkrila da je prošla kroz sve terapije i da se oseća dobro. - Vratila sam se iz Beča, uradila sve kontrolne preglede, sve je u najboljem redu i zbog toga sam srećna i ponosna. Treći put sam… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti i programeri pozvali na generalni štrajk: Mladenovčani pripremili veličanstven doček za akademce koji pešače do Kragujevca
Nova pre 15 minutajoš 54 povezane
Telekom Srbija kupuje NetTV Plus, DTH i licence za prava na Sport klub
RTV pre 7 minutajoš 59 povezanih
"Moglo je da bude gore!" Nakon hapšenja Grčića, pevač otkrio detalje njihovog sukoba: Uzvratio udarcem u glavu
Telegraf pre 4 satijoš 59 povezanih
Zaharova: Ugovori ukrajinske vojske s 18-godišnjacima su ‘karta u jednom pravcu’
Al Jazeera pre 25 minutajoš 49 povezanih