Povezane vesti
Bez popuštanja mera nakon 15. Februara: Epidemiolog apeluje na oprez zbog novih sojeva kovida!
Srbija danas 06.02.2021
Epidemiolog i član naučnog saveta Vlade Hrvatske Branko Kolarić izjavio je danas da ne bi značajno popuštao epidemiološke mere posle 15. febraura, jer su do sada pokazale da imaju efekta u suzbijanju širenja zaraze. - Skeptičan sam prema nekom velikom… »
Epidemilog Vlade Hrvatske tvrdi: "EU bi trebalo da razmisli o kineskim i ruskim vakcinama"
Telegraf 06.02.2021
- Nama je cilj da što brže dođemo do što više doza vakcina, to je primarni cilj. Bilo bi super da se vakcinišemo, izbegnemo treći talas novih sojeva ako je moguće - rekao je Kolarić. Epidemiolog i član naučnog saveta Vlade Hrvatske Branko Kolarić izjavio… »
Hrvatski epidemiolog se izjasnio: Ja ne bih popuštao mere ni posle 15. februara, pokazuju efekat
Kurir 06.02.2021
Epidemiolog i član naučnog saveta Vlade Hrvatske Branko Kolarić izjavio je danas da ne bi značajno popuštao epidemiološke mere posle 15. febraura, jer su do sada pokazale da imaju efekta u suzbijanju širenja zaraze. "Skeptičan sam prema nekom velikom… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO: „Đuku u Zabelu“: Protestna kolona Ulicom vojvode Stepe stigla do adrese visokog funkcionera SNS Vladimira Đukanovića
Nova pre 26 minutajoš 22 povezane

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 7 satijoš 51 povezana

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, osumnjičen i Vesić
BBC News pre 5 satijoš 22 povezane

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Tramp rasporedio nuklearne podmornice kao odgovor na izjave bivšeg ruskog predsednika Medvedeva
Novi magazin pre 50 minutajoš 34 povezane