Povezane vesti
Stanojević: Bila je sigurna pobeda, zadovoljan sam
Vesti online 07.02.2021
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan izdanjem svog tima u pobedi protiv Napretka. Crno-beli su sinoć u Humskoj pobedli tim iz Kruševca sa 3:0 na otvaranju prolećnog dela Superlige. – Bila je sigurna pobeda, mislim da smo… »
Stanojević pohvalio Jovića: Ima nešto važnije od gola…
Nova 07.02.2021
Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, bio je zadovoljan izdanjem svog tima u pobedi protiv Napretka. Crno-beli su sinoć u Humskoj pobedili tim iz Kruševca sa 3:0 na otvaranju prolećnog dela Superlige. “Bila je sigurna pobeda, mislim da smo… »
"Ima nečeg važnijeg od: Gola!" Stanojević posle prvog "prolećnog" trijumfa otvoreno o klincu koji je oduševio na debiju…
Sportal blic 06.02.2021
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan izdanjem svog tima u pobedi protiv Napretka. Podsetimo, u prvom "prolećnom" kolu šampionata Srbije u fudbalu, je u Humskoj pobedio ekipu sa 3:0 (2:0) i tako se, bar na jedan dan, primakao… »
Vesti dana »
Crnogorska policija zabranila ulazak 87 državljana Srbije: Vraćeni sa Aerodroma Tivat istim avionom
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv trojice policajaca koji su obezbeđivali Veselina Milića, navode da nisu bili na licu mesta u trenutku ubistva
Insajder pre 1 satjoš 49 povezanih
Vučić ne želi svečani doček u Tivtu: Predsednik Srbije obavestio institucije u Crnoj Gori uoči Samita EU
Mondo pre 11 minutajoš 25 povezanih
Komitet Evropskog parlamenta upozorava na izgubljeno vreme na Kosovu zbog političke krize
Slobodna Evropa pre 31 minutajoš 27 povezanih
Direktorat: Nijednom avio-prevozniku nije uskraćeno pravo obavljanja letova između Srbije i EU
Biznis.rs pre 2 satajoš 33 povezane