Povezane vesti
Vučić: Laž da sam tražio rušenje Junajted grupe
Nova 07.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao netačnu informaciju da je on lično tražio da se ugovorom između Telekoma i Telenora sruši Junajted grupe i SBB-a i istakao da je to izmišljena informacija iz tih medijskih kuća.… »
Vučić: Laž da sam tražio rušenje Junajted grupe
Nova 07.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao netačnu informaciju da je on lično tražio da se ugovorom između Telekoma i Telenora sruši Junajted grupe i SBB-a i istakao da je to izmišljena informacija iz tih medijskih kuća. Vučić je… »
Vučić: Laž je da sam tražio rušenje Junajted grupe
Kurir 07.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao netačnu informaciju da je on lično tražio da se ugovorom između Telekoma i Telenora sruši Junajted grupe i SBB-a i istakao da je to izmišljena informacija iz tih medijskih kuća. Vučić je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 22 minutajoš 28 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 3 satajoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 2 satajoš 48 povezanih