Povezane vesti
Vučić: Laž da sam tražio rušenje Junajted grupe
Nova 07.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao netačnu informaciju da je on lično tražio da se ugovorom između Telekoma i Telenora sruši Junajted grupe i SBB-a i istakao da je to izmišljena informacija iz tih medijskih kuća.… »
Vučić: Laž da sam tražio rušenje Junajted grupe
Nova 07.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao netačnu informaciju da je on lično tražio da se ugovorom između Telekoma i Telenora sruši Junajted grupe i SBB-a i istakao da je to izmišljena informacija iz tih medijskih kuća. Vučić je… »
Vučić: Laž je da sam tražio rušenje Junajted grupe
Kurir 07.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao netačnu informaciju da je on lično tražio da se ugovorom između Telekoma i Telenora sruši Junajted grupe i SBB-a i istakao da je to izmišljena informacija iz tih medijskih kuća. Vučić je… »
Vesti dana »
Šta mu se stavlja na teret i kakva sudbina čeka Gorana Vesića: Zašto stanica nije bila proverena?
N1 Info pre 35 minutajoš 86 povezanih
NOVOSADSKA OPOZICIJA: Vlast u Novom Sadu je i zvanično deo narko mafije
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 85 povezanih
Bajden objavljuje sporazum između između izraela i hezbolaha: Potpuni i trajni prekid vatre stupiće na snagu odmah
Kurir pre 23 minutajoš 43 povezane
Poslednji trening zvezde pred meč sa štutgartom: Pozitivna atmosfera u crveno-belom taboru!(foto+video)
Hot sport pre 29 minutajoš 41 povezana