Povezane vesti
Toma je veći muškarac od tebe! Paula ponizila Frana kao nikada, udarila gde ga najviše boli! VIDEO
Kurir 07.02.2021
Nakon što su se sukobili tokom zadatka upoznavanja, kada je Paula Hublin saznala da ju je Fran Pujas lagao napolju, oni su nastavili svoj sukob, gde su opet pale teške reči. - Ja sam veći muškarac od tebe - peckala je Paula. - Što me vređaš i… »
Probudio si zlo u meni: Paula i Fran zaratili, pa razmenili nikad brutalnije uvrede! Pujas nije odoleo da joj spomene Tomu…
Kurir 07.02.2021
Paula Hublin i Fran Pujas ponovo nisu u dobrim odnosima, a danas su ušli u nov sukob i razmenili brutalne uvrede. Svađa je počela kada je Fran priznao da je bio sa izvesnom devojkom napolju. - Ko zna koliko si me lagao do sada! - vikala je Paula. - Ja… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 9 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 31 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije uputio važnu poruku: Apelujem na institucije i učesnike skupa da sutrašnji dan prođe u miru
Kurir pre 31 minutajoš 55 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih