Povezane vesti
Uragankin bivši izbačen iz Zadruge: Otkrio koja devojka mu se sviđa i progovorio: "Ništa nije kao što vidite!"
Mondo 08.02.2021
Odmah se oglasio na društvenim mrežama. Odmah se oglasio na društvenim mrežama. Bivši dečko članice grupe "Hurricane" Sanje Vučić, a sada već i bivši učesnik Zadruge 4, Nikola Đorđević, napustio je imanje u Šimanovcima. U rijalitiju je… »
Nikola Đorđević izašao je iz rijalitija Zadruga 4! Imao je šta da kaže... (VIDEO)
Svet plus 08.02.2021
Nikola Đorđević izašao je iz rijalitija Zadruga 4! Imao je šta da kaže o bivšim cimerima ali i o novom stanaru Bele kuće, koji je svoj boravak loše započeo... Nisam želeo da ulazim u konflikt, jer sam mislio da ću odreagovati ishitreno, kao i… »
Bivši dečko Sanje Vučić izbačen iz zadruge Odmah opleo: "Govorili su mi da sam glup!"
Blic 08.02.2021
Nikola Đorđević, bivši dečko pevačice Sanje Vučić, završio je sinoć svoje učešće u rijalitiju "Zadruga 4". Nikola Đorđević i Jovana Ljubisavljević su bili nominovani za izbacivanje iz rijalitija, a Jovana je sinoć pobedila u igri za… »
Vesti dana »
Demonstranti u Seulu traže smenjivanje predsednika zbog pokušaja uvođenja vanrednog stanja
N1 Info pre 2 satajoš 44 povezane
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 3 satajoš 19 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih