Povezane vesti
Bez vode nekoliko ulica zbog havarije
Dnevnik 08.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije ne cevima, bez vode će do 13 sati biti Gazimestanska ulica u Novom Sadu. Takođe, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulice Dr Laze Stanojevića, Žarka Zrenjanina (od Bulevara Mihajla Pupina do… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 16 sati će biti deo Veternika oivičen ulicama Kralja Aleksandra, Školskom, Braće Tokin i Omladinskom. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Starog grada bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti ulice Dr Laze Stanojevića, Žarka Zrenjanina (od Bulevara Mihajla Pupina do ulice Miroslava Antića) i Bulevar Mihajla Pupina (od Žarka Zrenjanina do Narodnih heroja). Postoji mogućnost da… »
Gazimestanska ulica bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Gazimestanska ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju u "Vodovodu".… »
Vesti dana »
U CELOJ SRBIJI NA SNAZI CRVENI METEO-ALARM: Temperature do 40 stepeni, od utorka osveženje
Glas Zaječara pre 34 minutajoš 29 povezanih
Borba sa vatrom i dalje traje u Deliblatskoj peščari i na Stolovima, ugašen požar u okolini Kladova
RTS pre 3 minutajoš 19 povezanih
Građani koji nisu akcionari Akcionarskog fonda moraće da se prijave za isplatu 6.000 dinara - država dodaje 150 miliona evra iz budžeta
N1 Info pre 49 minutajoš 15 povezanih
"Za nas je ovo važan put, povezuje Beograd sa Sarajevom" Vučić obilazi Mačvanski, Kolubarski, Sremski i Jablanički okrug (video)
Blic pre 9 minutajoš 10 povezanih
Stižu ‘najjači El Ninjo u istoriji’ i ‘najtoplija godina od kada postoje merenja’
Južne vesti pre 39 minutajoš 8 povezanih