Povezane vesti
Bez vode nekoliko ulica zbog havarije
Dnevnik 08.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije ne cevima, bez vode će do 13 sati biti Gazimestanska ulica u Novom Sadu. Takođe, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulice Dr Laze Stanojevića, Žarka Zrenjanina (od Bulevara Mihajla Pupina do… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 16 sati će biti deo Veternika oivičen ulicama Kralja Aleksandra, Školskom, Braće Tokin i Omladinskom. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Starog grada bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti ulice Dr Laze Stanojevića, Žarka Zrenjanina (od Bulevara Mihajla Pupina do ulice Miroslava Antića) i Bulevar Mihajla Pupina (od Žarka Zrenjanina do Narodnih heroja). Postoji mogućnost da… »
Gazimestanska ulica bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.02.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Gazimestanska ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju u "Vodovodu".… »
Vesti dana »
Ovo je žena koja je vukla konce u Venecueli: Branila Čaveza, udala se za diktatora, sebe zove "prva revolucionarka": Madurova supruga godinama vlada iz senke, a poznata je po aferi "narko bratanci"
Blic pre 12 minutajoš 44 povezane
UPOZORENJE RHMZ: Vlažan sneg i ledena kiša ugrožavaju saobraćaj i infrastrukturu
Ist media pre 12 minutajoš 29 povezanih
Obraćanje Trampa iz rezidencije Mar-a-Lago: Otkriva sve detalje američkog napada na Venecuelu (video)
Večernje novosti pre 7 minutajoš 27 povezanih
Američki napad na Venecuelu: Hapšenje Madura, pojačano vojno prisustvo i međunarodne osude
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 176 povezanih