Povezane vesti
Ameri priznali: Nuklearni arsenal SAD je u žalosnom stanju, zaostajemo za Rusijom
Pravda 08.02.2021
Bivši zamenik načelnika Generalštaba američke kopnene vojske, general Džek Kin, ocenio je da u nuklearnom arsenalu SAD postoje ozbiljni nedostaci. „Moramo modernizovati svoj nuklearni arsenal, koji je sam po sebi odvraćajući, da ne bismo našim… »
Ameri priznali: Nuklearni arsenal SAD je u žalosnom stanju, zaostajemo za Rusijom
Pravda 08.02.2021
Bivši zamenik načelnika Generalštaba američke kopnene vojske, general Džek Kin, ocenio je da u nuklearnom arsenalu SAD postoje ozbiljni nedostaci. „Moramo modernizovati svoj nuklearni arsenal, koji je sam po sebi odvraćajući, da ne bismo našim… »
Užasan scenario: Američki general priznao da SAD zaostaju za Rusijom u nuklearnom arsenalu, pa upozorio na katastrofu
Večernje novosti 07.02.2021
BIVŠI zamenik načelnika štaba američke kopnene vojske general Džek Kin saopštio je o ozbiljnim nedostacima u nuklearnom arsenalu zemlje. „Moramo da modernizujemo svoj nuklearni arsenal, koji je sam po sebi obuzdavajući faktor i ne dozvoliti našim… »
Vesti dana »

Jovanov (SNS): Rusi i Ukrajinci će posle tri godine ratovanja sesti za sto, a blokaderi histerišu
Beta pre 5 minutajoš 48 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 53 povezane

Crvena zona za potrošenu struju biće smanjena sa 1.600 kWh na 1.200 kWh
Biznis.rs pre 44 minutajoš 19 povezanih

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Nova pre 55 minutajoš 19 povezanih