Повезане вести
Амери признали: Нуклеарни арсенал САД је у жалосном стању, заостајемо за Русијом
Правда 08.02.2021
Бивши заменик начелника Генералштаба америчке копнене војске, генерал Џек Кин, оценио је да у нуклеарном арсеналу САД постоје озбиљни недостаци. „Морамо модернизовати свој нуклеарни арсенал, који је сам по себи одвраћајући, да… »
Амери признали: Нуклеарни арсенал САД је у жалосном стању, заостајемо за Русијом
Правда 08.02.2021
Бивши заменик начелника Генералштаба америчке копнене војске, генерал Џек Кин, оценио је да у нуклеарном арсеналу САД постоје озбиљни недостаци. „Морамо модернизовати свој нуклеарни арсенал, који је сам по себи одвраћајући, да… »
Ужасан сценарио: Амерички генерал признао да САД заостају за Русијом у нуклеарном арсеналу, па упозорио на катастрофу
Вечерње новости 07.02.2021
БИВШИ заменик начелника штаба америчке копнене војске генерал Џек Кин саопштио је о озбиљним недостацима у нуклеарном арсеналу земље. „Морамо да модернизујемо свој нуклеарни арсенал, који је сам по себи обуздавајући фактор и… »
Вести дана »
Вучић учествује на ГЛОБСЕЦ форуму БЕЛТАЛКС: "Београдски економски разговори"
Блиц пре 9 минутајош 28 повезаних
Србин на челу БМВ-а - Милан Недељковић преузима компанију у мају 2026.
Блоомберг Адриа пре 10 минутајош 22 повезане
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично на Порталу отворених података - Од данас ови подаци јавно доступни
Екапија пре 24 минутајош 20 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 14 минутајош 30 повезаних
Стабилно време уз честу маглу широм Србије: детаљна прогноза за 9. децембар
Глас југа пре 3 сатајош 20 повезаних