Povezane vesti
Žujović: Moguće da lekari i ovo leto provedu u skafanderima
Nova 08.02.2021
Pulmolog Dejan Žujović, osnivač pokreta "Za sve moje ljude", izjavio je da se plaši da će priča o kolektivnom imunitetu tokom letnjih meseci ove godine biti prazna priča. On je rekao i da i dalje nema nijednu pohvalnu reč za državu i Krizni štab… »
Žujović: Imunitet na leto prazna priča
Danas 08.02.2021
Pulmolog Dejan Žujović, osnivač pokreta „Za sve moje ljude“, izjavio je da se plaši da će priča o kolektivnom imunitetu tokom letnjih meseci ove godine biti prazna priča. Žujović je za N1 rekao da što se tiče leta „ima druge prognoze“ i… »
Žujović: Može se lako desiti da i ovo leto, mi lekari, provedemo u skafanderima
N1 Info 08.02.2021
Pulmolog Dejan Žujović, osnivač pokreta "Za sve moje ljude", izjavio je da se plaši da će priča o kolektivnom imunitetu tokom letnjih meseci ove godine biti prazna priča. On je rekao i da i dalje nema nijednu pohvalnu reč za državu i Krizni štab… »
Vesti dana »
Gaza: Ubijeno najmanje 12 Palestinaca u izraelskim akcijama širom Gaze
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO „Mama ti krava“: Odbornici vlasti i opozicije se vređaju na sednici o smeni gradonačelnika Novog Sada
Nova pre 1 minutjoš 17 povezanih
Terza se srušio, nepomično leži Jezive scene u Eliti, nose ga, ceo tim obezbeđenja reaguje! (video)
Alo pre 3 satajoš 17 povezanih
Vučić o istraživanju koje je samo on video: Za građane su najveći problem u državi nasilni protesti
Radio 021 pre 36 minutajoš 15 povezanih