Povezane vesti
Izraelski stručnjaci: Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet
Slobodna Evropa 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. "U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
“Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet”
Nova 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. „U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
"Verovatno nikada nećemo dostići kolektivni imunitet": Izraelski stručnjaci o vakcinaciji i epidemiji korone
Kurir 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. "U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
Stručnjaci: Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet
N1 Info 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. „U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
Vesti dana »
Na računima od 20.000 do 35.000 dinara: Isplata jednokratne pomoći penzionerima i korisnicima socijalne zaštite
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 30 povezanih
(Foto, video) Alarmi u Evropi i Americi! Otkriveno ko je sve prošao železnicom neposredno pre nego što su Rusi gađali voz nadomak Poljske: Među putnicima bili bivši premijer evropske sile, nekadašnji šef CIA i savetnik nemačkog kancelara!
Blic pre 21 minutajoš 18 povezanih
Danas do 27 stepeni, stiže naoblačenje i kiša: Evo kakvo vreme čeka Niš i Srbiju narednih dana
Glas juga pre 41 minutajoš 17 povezanih
Foto-finiš na izborima u Švedskoj – levi centar vodi za tri mandata
RTS pre 56 minutajoš 10 povezanih