Povezane vesti
Izraelski stručnjaci: Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet
Slobodna Evropa 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. "U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
“Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet”
Nova 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. „U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
"Verovatno nikada nećemo dostići kolektivni imunitet": Izraelski stručnjaci o vakcinaciji i epidemiji korone
Kurir 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. "U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
Stručnjaci: Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet
N1 Info 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. „U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
Vesti dana »
Šta osmake čeka posle testa iz maternjeg jezika: "Đaci da budu skoncetrisani za matematiku i ponesu odgovarajući pribor"
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 79 povezanih
Dramatično: Veliki požar izbio na području Mostara, preti da blokira autoput ka Sarajevu
Telegraf pre 3 satajoš 81 povezana
Mediji: Tramp veruje da će Ormuski moreuz biti potpuno otvoren u petak
N1 Info pre 24 minutajoš 31 povezana
Dve majke u Bečeju stupile u štrajk glađu zbog prava dece sa smetnjama u razvoju
Šabačke novosti pre 4 satijoš 9 povezanih
Vučić u Tbilisiju: Srbija ostaje posvećena izgradnji partnerstva sa Gruzijom
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih