Povezane vesti
Izraelski stručnjaci: Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet
Slobodna Evropa 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. "U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
“Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet”
Nova 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. „U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
"Verovatno nikada nećemo dostići kolektivni imunitet": Izraelski stručnjaci o vakcinaciji i epidemiji korone
Kurir 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. "U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
Stručnjaci: Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet
N1 Info 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. „U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
Vesti dana »

Danas je Mala Gospojina: Praznik Presvete Bogorodice i običaji koji traju vekovima
Danas pre 15 minutajoš 12 povezanih

Hitna pomoć: U sudaru kod Beogradskog sajma teže povređeno petoro mladih, bez žrtava
RTV pre 24 minutajoš 14 povezanih

Nato je spreman da upotrebi silu ako bude potrebno: Ministar Estonije: "Sposobni smo da branimo vazdušni prostor zajedno sa našim saveznicima"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

U izraelskim napadima na Gazu tokom noći najmanje 14 mrtvih, dok zapadne zemlje najavljuju priznavanje palestinske države
Danas pre 11 satijoš 3 povezane