Povezane vesti
Izraelski stručnjaci: Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet
Slobodna Evropa 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. "U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
“Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet”
Nova 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. „U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
"Verovatno nikada nećemo dostići kolektivni imunitet": Izraelski stručnjaci o vakcinaciji i epidemiji korone
Kurir 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. "U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
Stručnjaci: Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet
N1 Info 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. „U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
Vesti dana »
GS UN usvojila rezoluciju „Podrška trajnom miru u Ukrajini“; SAD, Mađarska i Srbija uzdržane
Insajder pre 19 minutajoš 27 povezanih
Na više puteva u Mačvanskom okrugu i dalje obustavljen saobraćaj zbog blokada poljoprivrednika
Radio sto plus pre 2 satajoš 51 povezana
Oglasila se Duška Vučinić nakon vesti da je pukao kran u studiju RTS-a: „Postojali su tehnički problemi, malo kasni generalna proba“
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane
Kako su meksički karteli postali opasni ko vojska: Oružje iz SAD, učili ratovanje u Ukrajini
Nova pre 2 satajoš 36 povezanih