Povezane vesti
Izraelski stručnjaci: Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet
Slobodna Evropa 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. "U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
“Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet”
Nova 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. „U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
"Verovatno nikada nećemo dostići kolektivni imunitet": Izraelski stručnjaci o vakcinaciji i epidemiji korone
Kurir 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. "U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
Stručnjaci: Izrael možda nikada neće dostići kolektivni imunitet
N1 Info 08.02.2021
Izrael možda nikada neće biti u stanju da dostigne kolektivni imunitet jer u toj zemlji živi 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana. „U ovom trenutku kada imamo 2,5 miliona dece koja ne mogu biti vakcinisana, mi verovatno nećemo dostići… »
Vesti dana »
Protest tužioca, sudija i advokata u Novom Sadu zbog usvajanja pravosudnih zakona
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 28 povezanih
Suđenje aktivistima i studentima u Novom Sadu, protest podrške ispred suda
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 23 povezane
Novosadski studenti pozivaju na protest protiv Mrdićevih zakona: "Ovo je pitanje slobode, ne pristajemo na tužilaštvo pod kontrolom vlasti"
Pravda pre 8 satijoš 10 povezanih
Kataš pred Partizan: "To je tim koji vredi mnogo više u odnosu na rezultate koje ima"
Sportske.net pre 6 minutajoš 28 povezanih
Nije izabran novi direktor RTS-a: Upravni odbor imenovao Dragana Bujoševića za vršioca dužnosti
Insajder pre 26 minutajoš 18 povezanih