Povezane vesti
Milica Pavlović na METI KRITIKA zbog novog SPOTA!
Svet & Skandal 08.02.2021
Milica Pavlović našla se na meti kritika zbog spota za novu pesmu „Crna jutra” u kome pevačica u naručju drži muškarca dok na sebi nosi motive narodne nošnje. Naime, pomenuta scena izazvala je burne reakcije javnosti, pa se uprkos uspehu same pesme… »
Burne reakcije zbog "kosovke devojke" u gaćama: Oglasila se Milica Pavlović - "Svoj narod gledam kao svetinju"!
Mondo 08.02.2021
Pevačica se oglasila nakon brojnih komentara i burnih reakcija koje je izazvao novi spot. Pevačica se oglasila nakon brojnih komentara i burnih reakcija koje je izazvao novi spot. Milica Pavlović nedavno je objavila novu pesmu "Crna jutra" i obradovala… »
"Svaka žena sanja da bude voljena kao boginja" Milica Pavlović o muškarcima i seriji "Pevačica": "Od treme ću biti ispod…
Blic 08.02.2021
Javnost često ne veruje pevačici Milici Pavlović da nema muškarca pored sebe, a ona za “Blic” kaže da čeka samo onog koji će je voleti kao boginju. Mlada zvezda je i u vreme pandemije, kada skoro godinu dana nema nastupa, rešila da snimi spot za pesmu… »
Muškarci, šta čekate? Milica Pavlović: Spremna sam da dam dušu i telo za onog ko će me voleti kao boginju
Kurir 08.02.2021
Milici Pavlović, koja glumi u seriji Pevačica", često ne veruju da nema muškarca pored sebe, a ona kaže da čeka samo onog koji će je voleti kao boginju. - Iskreno, dok sam radila na seriji i dok smo snimali, samo sam razmišljala da dam svoj maksimum… »
Vesti dana »
(BLOG) Vanredno stanje u sve više opština: Upozorenje na poledicu, evakuisano 37 osoba - izmenjene linije GSP-a
N1 Info pre 12 minutajoš 30 povezanih
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, cela Ivanjica bez struje od sinoć, problemi u zlatiborskom i moravičkom kraju
RTS pre 12 minutajoš 46 povezanih
Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo dobra godina za Danila Medvedeva
Sportske.net pre 22 minutajoš 29 povezanih
Starmer pregovara sa evropskim saveznicima o slanju trupa na Grenland
NIN pre 7 minutajoš 16 povezanih