Повезане вести

Обрадовић: Бирачки списак сређенији него икада

Обрадовић: Бирачки списак сређенији него икада

Данас 08.02.2021
Министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић изјавила је да је бирачки списак сређенији него икада и једна је од најажурнијих база података у Србији. Када ми конкретно неко буде донео име и презиме које је… »
Министарка Обрадовић тврди: Бирачки списак никад ажурнији

Министарка Обрадовић тврди: Бирачки списак никад ажурнији

Нова 08.02.2021
Попут свог претходника, колеге Бранка Ружића, и министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић тврди да је бирачки списак сређенији него икада те да је реч о једној од најажурнијих база података у Србији. Како… »
Обрадовић: Бирачки списак уређенији него икада

Обрадовић: Бирачки списак уређенији него икада

РТВ 08.02.2021
БЕОГРАД - Бирачки списак уређенији је него икад и једна је од најажурнијих база података у Србији, изјавила је Марија Обрадовић, министарка државне управе и локалне самоуправе. "Када ми конкретно неко буде донео име и презиме… »
Обрадовић: Бирачки списак сређенији него икад

Обрадовић: Бирачки списак сређенији него икад

Н1 Инфо 08.02.2021
Министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић изјавила је да је бирачки списак сређенији него икада и једна је од најажурнијих база података у Србији. „Када ми конкретно неко буде донео име и презиме које је… »
Министарка Обрадовић: Не прихватам приче да је бирачки списак у Србији лош

Министарка Обрадовић: Не прихватам приче да је бирачки списак у Србији лош

Слободна Европа 08.02.2021
Бирачки списак сређенији је него икада и једна је од најажурнијих база података у Србији, изјавила је Марија Обрадовић, министарка државне управе и локалне самоуправе у Влади Србије, за Радио Слободна Европа (РСЕ). Она је у… »

Вести дана »