Povezane vesti
Uzimao 48.000 evra bakšiša za veče, SAD prodaje imovinu: "Romske svadbe u Italiji bile su najplaćenije!"
Mondo 08.02.2021
"Tu je bilo novca, bogataši su pravili svadbe i novac je samo pljuštao", rekao je pevač. "Tu je bilo novca, bogataši su pravili svadbe i novac je samo pljuštao", rekao je pevač. Zvezda narodne muzike i nekadašnjeg "Južnog vetra", Kemal Malovčić, prisetio… »
Pevači kukaju za starim vremenima: Nas 13 pevača pre 2 godine na svadbi uzeli smo 48.000 € bakšiša, a sad mi imovina ide na…
Kurir 08.02.2021
Nekadašnja zvezda "Južnog vetra" Kemal Malovčić otkriva da je odlučio da rasproda jedan deo imovine u Bosni. Kako sam kaže, diskoteka koju ima ne služi ničemu, a ni njegova deca ne žele da nastave posao. Odlučio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na… »
Vesti dana »
Berlin se nada da će evropska pomoć Ukrajini biti isplaćena vrlo brzo
Radio 021 pre 28 minutajoš 26 povezanih
Počela američka blokada Ormuskog moreuza, Tramp objavio da će eliminisati sve iranske brodove koji se približe
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 86 povezanih
Mađar otkrio šta će mu biti prvi koraci: Ove 3 stvari su hitne: "Nemamo vremena za gubljenje"
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Devojka (18) povređena kod Aleksinca u životnoj opasnosti, vozaču (23) određen pritvor
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 28 povezanih