Povezane vesti
Uzimao 48.000 evra bakšiša za veče, SAD prodaje imovinu: "Romske svadbe u Italiji bile su najplaćenije!"
Mondo 08.02.2021
"Tu je bilo novca, bogataši su pravili svadbe i novac je samo pljuštao", rekao je pevač. "Tu je bilo novca, bogataši su pravili svadbe i novac je samo pljuštao", rekao je pevač. Zvezda narodne muzike i nekadašnjeg "Južnog vetra", Kemal Malovčić, prisetio… »
Pevači kukaju za starim vremenima: Nas 13 pevača pre 2 godine na svadbi uzeli smo 48.000 € bakšiša, a sad mi imovina ide na…
Kurir 08.02.2021
Nekadašnja zvezda "Južnog vetra" Kemal Malovčić otkriva da je odlučio da rasproda jedan deo imovine u Bosni. Kako sam kaže, diskoteka koju ima ne služi ničemu, a ni njegova deca ne žele da nastave posao. Odlučio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na… »
Vesti dana »

Evo koliko košta dukserica Sergeja Lavrova: Zbog autfita šefa ruske diplomatije gorele mreže: Rusi doslovno troluju Amere i Trampa (video)
Alo pre 12 minutajoš 24 povezane

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 6 satijoš 10 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 5 satijoš 9 povezanih