Povezane vesti
Poplava u ilegalnoj fabrici u Maroku, poginula najmanje 24 radnika
Blic 08.02.2021
Najmanje 24 radnika nelegalne fabrike tekstila poginula su kada je došlo do poplave u podrumu zgrade u marokanskom gradu Tangeru, saopštili su zvaničnici. Kako su naveli, deset osoba je spaseno. Za sada nije poznato koliko je ljudi bilo u zgradi u… »
Deseci poginulih u poplavi u ilegalnoj tvornici u Maroku
Al Jazeera 08.02.2021
Gotovo petina radnika u zemlji na sjeveru Afrike, van poljoprivrednih djelatnosti, radi ‘na crno’, često u nesigurnim radnim uvjetima. Najmanje 24 ljudi poginulo je u poplavi u ilegalnoj tvornici tekstila u marokanskom gradu Tangeru, objavile su tamošnje… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 10 minutajoš 53 povezane
Orban: Jedini put da se izbegne energetska kriza u Evropi i svetu ─ ukidanje sankcija Rusiji
Sputnik pre 5 minutajoš 59 povezanih