Povezane vesti
Suđenje za ubistvo vinke Stojanović: Tužilaštvo traži 20 godina zatvora, Siniša Branković: Kajem se zbog svega
Večernje novosti 08.02.2021
NISAM se nikome svetio i iskreno se kajem zbog svega što sam uradio, kako zbog Vinkine porodice, tako i zbog sebe i svoje porodice. Ovo je u ponedeljak pred Višim sudom u Nišu u svojoj završnoj reči istakao Siniša Branković, iz sela Radenkovac kod… »
Prijavila ga za krađu drva, on je ubio: Staricu ubadao nožem u glavu, pa joj polomio vrat, a sada kaže da je nije ubio "iz…
Blic 08.02.2021
"Gospodine sudija, ja se svetio nisam. U to sam ubeđen, ne znam da li je i sud ubeđen u to. Želeo bih da kažem i da se kajem, i radi sebe, radi moje i radi njihove porodice. Drugo nemam ništa da dodam." Ovim rečima u završnici suđenja pred Višim sudom u… »
Siniša iz Sokobanje je baka Vinku (69) mučio, silovao, i smrskao joj glavu: Tužilaštvo zatražilo 20 godina robije za njega
Kurir 08.02.2021
Više tužilaštvo u Nišu zatražilo je danas 20 godina robije za Sinišu Brankovića(60) jer je na svirep način ubio Vinku Stojanović 7. maja prošle godine u njenoj kući u selu Radenkovac kod Sokobanje. Uskoro bi trebala da usledi presuda Brankoviću jer su… »
Vesti dana »

"Ovaj datum je uvod u jesenje vreme": Čubrilo objavio vremensku prognozu za sredinu septembra
Mondo pre 59 minutajoš 32 povezane

Kupljene 42 zlatne poluge: Bruto devizne rezerve na kraju avgusta bile 28,6 milijardi evra
Forbes pre 14 minutajoš 24 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih

Kosovska policija upala u PIO fond i rzfo u Kosovskoj Mitrovici: "Ugroženo pružanje zdravstvenih usluga" (video)
Blic pre 35 minutajoš 13 povezanih