Повезане вести

Лука Јовић: Ја сам лисица у шеснаестерцу

Лука Јовић: Ја сам лисица у шеснаестерцу

Н1 Инфо 08.02.2021
Лука Јовић је дао велики интервју за немачке медији у коме је говорио о повратку у Ајнтрахт, дружењу са Филипом Костићем, улози Фредија Бобића и тренирању са најбољим играчима света у Реал Мадриду. Упоредио је Примеру и… »
‘Нисам велика звезда, већ лисица у казненом’: Јовић последњом изјавом шокирао Немце и бираним речима говорио о Реалу

‘Нисам велика звезда, већ лисица у казненом’: Јовић последњом изјавом шокирао Немце и бираним речима говорио о Реалу

Хот спорт 08.02.2021
Велико појачање Ајнтрахт из Франкфурта добио је у свом некадашњем играчу Луки Јовићу. Он је стигао на позајмицу из Реала, а у великом интервјуу за немачке медије причао о томе како се сналазио током дана у Мадриду. Многи су… »
Нисам звезда, ја сам лисица у казненом простору: Јовић шокирао Немце и нахвалио Реал Мадрид!

Нисам звезда, ја сам лисица у казненом простору: Јовић шокирао Немце и нахвалио Реал Мадрид!

Мондо 08.02.2021
Млади српски нападач полако проналази себе на позајмици у Немачкој. Млади српски нападач полако проналази себе на позајмици у Немачкој. Из Ајнтрахта у Реал, па из Мадрида у Франкфурт, али на позајмицу. Лука Јовић је велико… »
Велики интервју Луке Јовића: Ја сам лисица у казненом, али нисам звезда

Велики интервју Луке Јовића: Ја сам лисица у казненом, али нисам звезда

Моззарт спорт 08.02.2021
И о томе колико су Црвена звезда и пре свега Братислав Живковић утицали на његов развој. Само пет утакмица у Франкфурту било му је довољно да, иако је улазио са клупе, сакупи минутажу малтене једнаку у оној у првом делу сезоне… »

Вести дана »