Povezane vesti
Baba vuka bi danas napunila 95 godina Bard srpskog i jugoslovenskog glumišta: Radmila Savićević ostala upamćena po brojnim…
Kurir 08.02.2021
Radmila Savićević je bila vrhunska srpska i jugoslovenska pozorišna, filmska i televizijska glumica sa velikom popularnošću kod publike, jer je tumačila u narodu omiljene uloge. Rođena je 1926. u Kruševcu, kao Radmila Milenković. Po završetku škole… »
Generacije su je znale kao baka vuku! Htela je da karijeru nastavi u Sarajevu, a onda je joj je stigla ponuda od Meše…
Kurir 08.02.2021
Čuvena Radmila Savićević rođena je na današnji dan, 8. februara 1926. godine u Kruševcu. Karijeru je započela 1946, a prvi film snimila 1961. godine. Pažnju na sebe je skrenula 1968. u filmu "Višnja na Tašmajdanu", gde je igrala razrednog starešinu… »
Vesti dana »

"Želiš li eksploziju? Daj mi eksploziju" Čitači usana otkrili deo misterioznog razgovora Putina i Trampa
Alo pre 27 minutajoš 43 povezane

(Mape) preokret! Temperatura pada na 15 stepeni! Pljuskovi u Srbiji već danas, a sutra i zahlađenje i nova tura kiše i grmljavine
Blic pre 27 minutajoš 12 povezanih

Tramp sa crvenim tepihom dočekao Putina, ovaj pravio face, Ukrajinci pobesneli: Šta se dogodilo juče u svetu?
Telegraf pre 47 minutajoš 11 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Danas pre 7 satijoš 10 povezanih

"Ljudi moji, šta me snađe": Ataman došao da špijunira Srbiju, pa mu brzo preselo
Mondo pre 17 minutajoš 8 povezanih