Povezane vesti
Tara ošamarila Ša! Reper i Simova zaratili nikad žešće, pljuštale najgnusnije uvrede! (video)
Kurir 08.02.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ponovo su zaratili. - Napuši mi se k*rčine, ne možeš da mi pretiš - govorio je reper. - Smrade smrdljvi - rekla je Tara. - Pomeri se od mene - govorio je Ša. - Hajde još, psuj me, vređaj me - nastavila je Tara. - Ne možeš da… »
Fali mi bolesno mnogo! Ša se setio žene Ivane! Otkrio koliko mu nedostaje, zabrinut samo za jedno: Nadam se da je i kod nje…
Kurir 08.02.2021
Nenad Aleksić Ša danas se prisetio svoje supruge Ivane Aleksić i njihovog izbora hrane. - Ja kod kuće uopšte ne jedem makarone, kad spremim špagete, kad se dogovorimo jednom u ne znam koliko. Mi ne jedemo teške stvari, kad jedemo ono sa mesom, bolonjeze… »
Vesti dana »

Putnička vozila na Batrovcima čekaju šest sati, na graničnom prelazu Šid tri, na Kelebiji dva sata
Euronews pre 52 minutajoš 8 povezanih

Vučević: „Realan i odgovoran datum“ za izbore – kraj sledeće godine
Nedeljnik pre 42 minutajoš 4 povezane

Vučić danas predstavlja novi paket ekonomskih mera za poboljšanje standarda građana
RTV pre 57 minutajoš 9 povezanih

Ukrajinski dronovi pogodili Kursku nuklearku i Novatek — požar na terminalu, oštećen transformator
RTS pre 12 minutajoš 4 povezane