Povezane vesti
Ne pričam sa pola estrade! Kija Kockar osula paljbu po kolegama: Blokirali su me na Instagramu, takav šljam u životu nisam…
Kurir 08.02.2021
Pevačica i rijaliti učesnica Kristina Kija Kockar govorila je o svom životu, uspehu, publici i kolegama. Kija je otkrila kako je izgubila određeni deo publike: - Kada sam napravila uspeh, kad sam se podigla iz blata, onda vide da sam napravila uspeh… »
Kija odgovorila Karleuši na PROZIVKE! Biće KRVI do kolena!
Svet & Skandal 08.02.2021
Kristina Kija Kockar bez dlake na jeziku progovorila je o sujeti u šou biznisu i otkrila zašto ne priča sa pola estrade! – Ja sam malo oštra i zato ne pričam sa pola estrade. Zato sam blokirana od pola estrade, jer govorim istinu. Većinom me ljudi… »
Ne pričam sa estradom, to je sve šljam: Kija nam je otkrila i kako je odgovorila jk na prozivku! (video)
Mondo 08.02.2021
Kija Kockar je ekskluzivno za MONDO i emisiju Realna priča priznala da ne priča sa pola estrade, da su je gotovo svi blokirali na Instagramu, pa otkrila da je imala manju raspravu i sa Jelenom Karleušom! Kija Kockar je ekskluzivno za MONDO i emisiju… »
Vesti dana »
Studentski štafetni maraton od Novog Sada do Beograda, protesti i tišina u više gradova Srbije
RTV pre 15 minutajoš 31 povezana
Tramp uvodi visoke carine na uvoz čelika i aluminijuma: Koga će najviše pogoditi?
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih
Udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" pozvala na bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji od danas do 14. februara
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih
Kurti je malo nervozan: Opoziciju zvao pogrdnim imenima, vikao: Hajvani, stoko, životinje, marvo! (video)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih