Povezane vesti
Stravično! Otkriven krvavi recept veljine ekipe: Svi ubijeni svojim porodicama dali identičan izgovor pre odlaska u smrt
Mondo 09.02.2021
Porodicama nestalih muškaraca je ovaj detalj bio čudan, a kasnije su posumnjali da je deo monstruozne šeme. Porodicama nestalih muškaraca je ovaj detalj bio čudan, a kasnije su posumnjali da je deo monstruozne šeme. Kriminalna grupa na čijem čelu… »
Evo šta se danas dešava u ritopeku: Do sada neviđene fotografije kuće iz drugog ugla (foto)
Večernje novosti 09.02.2021
ŠESTI dan za redom policija je u vikendici u beogradskom naselju Ritopek, za koju se sumnja da je Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, koristio za izvršavanje najgusnijih zločina. Policijci su i danas na terenu, na imanju Velje Nevolje, a… »
Namame ih na sastanak, žrtve krenu bez telefona, a zatim im se izgubi svaki trag: Evo kakav je bio recept ubijanja Veljine…
Kurir 09.02.2021
Kriminalna grupa na čijem čelu su se nalazili Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja i njegova desna ruka Marko Miljković Mare, imali su gotovo identičan plan kako su mamili svoje žrtve pre nego što su ih brutalno ubijali u štek-vikendicama, a od tada… »
Kako mi je? Samo što ne umrem! Progovorio otac Jove Kecmana čiji se nestanak povezuje sa veljom nevoljom
Kurir 09.02.2021
Jovo Kecman (52), fitnes instruktor nestao je 24. septembra u Malom Moktom Lugu. Načelnik Uprave kriminalističke policije MUP, Bogdan Pušić u nedelju je pročitao spisak nestalih ljudi za koje se sumnja da su žrtve ekipe Veljka Belivuka, zvanog Velja… »
Crna lista velje nevolje: Ovo su imena ljudi za kojima se traga
Večernje novosti 09.02.2021
OSIM navijača Zvezde Zdravka Radojevića, "Pink Pantera" Milana Ljepoje i navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija, za koje se sumnja da su žrtve novog kriminalnog klana okupljenog oko Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, načelnk Uprave… »
"10 Dana pred nestanak se čudno ponašao": Ispovest oca fitnes trenera za kog se sumnja da je jedna od žrtava grupe Velje…
Blic 08.02.2021
"Došao je komšija i rekao mi je da se ime mog sina spominje u kontekstu ovog velikog hapšenja, ali ja u to ne verujem. Mi smo bili veoma bliski i siguran sam da bi mi rekao da je povezan sa tim ljudima. Jedino se poslednjih deset dana čudno… »
Namamili ga slikom vezanog velje nevolje: Lazar Vukićević rekao jednu rečenicu prijateljima i nestao!(foto)
Večernje novosti 08.02.2021
SREDINOM oktobra prošle godine je u Beogradu nestao Lazar Vukićević(31), koji je bio blizak Zvezdinim navijačima i crnogorkom kriminalnom klanu - "škaljarcima". Operativci kriminalističke policije, tokom predistrage svih nedela kriminalne grupe… »
Ljepoja raskomadan i iznet U torbama? Novi jezivi detalji zločina za koje se sumnjiče vođe navijačke grupe "Principi"
Večernje novosti 08.02.2021
U toku su pregovori oko dobijanja statusa zaštićenog svedoka u postupku protiv organizovane kriminalne grupe, koju predvode Veljko Belivuk i Marko Miljković, vođa navijačke grupe "Principi". Reč je, kako saznaju "Novosti", o najmanje jednom… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih
Greatest 100 percent free Revolves No deposit Incentives to own 2024 Earn Real cash
PP media pre 18 minutajoš 8 povezanih
Gimnazija "jj Zmaj": Osuđujemo nezakonito političko delovanje nastavnog osoblja
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Zamka za Rusiju: Zelenski računa da će Putin odbiti ukrajinski plan za NATO i nastaviti rat
Kurir pre 6 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 7 satijoš 3 povezane