Повезане вести
Одређен термин Звездиног дуела са Цибоном
Нова 09.02.2021
Кошаркаши Црвене звезде играће 16. марта против Цибоне одложену утакмицу 14. кола АБА лиге, објављено је из регионалног такмичења. Утакмица је претходно требало да се игра у јануару. Звезда поред тога има и утакмицу са Крком… »
Јокић: Добро је кад си фрустриран и љут
Моззарт спорт 09.02.2021
"Надам се да нас то може само учинити бољим", каже српски ас. Денвер је први пут ове сезоне доживео три узастопна пораза, што јасно изазива фрустрацију и незадовољство унутар свлачионице Мајкла Мелоуна, али најбољи играч… »
"Зашто, мајк!?" Јокић викао на саиграча усред меча: Погледајте тренутак због ког је и тренер спустио главу! (видео)
Мондо 09.02.2021
Све мора да ради сам Јокић, а уз то га и саиграчи "саплићу". Све мора да ради сам Јокић, а уз то га и саиграчи "саплићу". Никола Јокић игра одлично ове сезоне, али не и Денвер. Без обзира што је Јокић одиграо још једну МВП… »
НБА: Јокић одличан у поразу Денвера против Милвокија
Дневник 09.02.2021
ДЕНВЕР: Српски центар Никола Јокић пружио је још једну одличну партију у НБА шампионату, али су његови Денвер Нагетси поражени у дуелу са Милвоки Баксима са 125:112. Јокић је за 39 минута на паркету остварио дабл-дабл учинак са… »
Без старца нема ударца, Леброн оборио ветерански рекорд
Нова 09.02.2021
Леброн Џејмс водио је Лос Анђелес Лејкерсе до победе над Оклахомом, било је 119:112 после продужетка, а пао је и ветерански рекорд. Џејмс је убацио 28 поена уз 14 скокова и 12 асистенција, а то му је девети трипл-дабл који је… »
Вести дана »

Протест запослених у култури: „Ми смо невидљивији за њих, а већ деценију нам преписују лек, Игнорин“
Нови магазин пре 7 сатијош 15 повезаних

Суботичанин (48) у кући пребио суграђанина: Нанео тешке телесне повреде оштећеном, ухапшен по налогу тужилаштва
Курир пре 12 минутајош 189 повезаних

Мега на гостовању поражена од Беча, Будућност у “Зетри” победила Босну
Спортски журнал пре 0 минутајош 69 повезаних

Вашингтон прекинуо Партизанове шпанске трауме, славље црно-белих у Виторији!
Спортске.нет пре 30 минутајош 68 повезаних

Колико је Пикси "узео" за одлазак с клупе Србије? Многи су се изненадили овим потезом селектора
Мондо пре 5 сатијош 48 повезаних