Povezane vesti
Određen termin Zvezdinog duela sa Cibonom
Nova 09.02.2021
Košarkaši Crvene zvezde igraće 16. marta protiv Cibone odloženu utakmicu 14. kola ABA lige, objavljeno je iz regionalnog takmičenja. Utakmica je prethodno trebalo da se igra u januaru. Zvezda pored toga ima i utakmicu sa Krkom, koja je takodje… »
Jokić: Dobro je kad si frustriran i ljut
Mozzart sport 09.02.2021
"Nadam se da nas to može samo učiniti boljim", kaže srpski as. Denver je prvi put ove sezone doživeo tri uzastopna poraza, što jasno izaziva frustraciju i nezadovoljstvo unutar svlačionice Majkla Melouna, ali najbolji igrač Nagetsa Nikola Jokić… »
"Zašto, majk!?" Jokić vikao na saigrača usred meča: Pogledajte trenutak zbog kog je i trener spustio glavu! (video)
Mondo 09.02.2021
Sve mora da radi sam Jokić, a uz to ga i saigrači "sapliću". Sve mora da radi sam Jokić, a uz to ga i saigrači "sapliću". Nikola Jokić igra odlično ove sezone, ali ne i Denver. Bez obzira što je Jokić odigrao još jednu MVP partiju protiv… »
NBA: Jokić odličan u porazu Denvera protiv Milvokija
Dnevnik 09.02.2021
DENVER: Srpski centar Nikola Jokić pružio je još jednu odličnu partiju u NBA šampionatu, ali su njegovi Denver Nagetsi poraženi u duelu sa Milvoki Baksima sa 125:112. Jokić je za 39 minuta na parketu ostvario dabl-dabl učinak sa 35 koševa i 12… »
Bez starca nema udarca, Lebron oborio veteranski rekord
Nova 09.02.2021
Lebron Džejms vodio je Los Anđeles Lejkerse do pobede nad Oklahomom, bilo je 119:112 posle produžetka, a pao je i veteranski rekord. Džejms je ubacio 28 poena uz 14 skokova i 12 asistencija, a to mu je deveti tripl-dabl koji je zabeležio posle 35… »
Vesti dana »
Novak Đoković posle plasmana u polufinale: Saša Zverev je budan i gledao je ovo
Danas pre 6 satijoš 74 povezane
VIDEO Govor rektora Univerziteta u Beogradu koji je ispraćen aplauzom: „Nemojte da dovodite u pitanje našu podršku studentima“
Nova pre 3 satajoš 42 povezane
"Kako niko nije čuo žrtve dok se guše?" Ko je glavni krivac za nesreću u staračkom domu: Čak ni licenca ne garantuje bezbednost, ovo je mogući scenario
Kurir pre 5 satijoš 57 povezanih
Nova ekonomija: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 8 povezanih
Novi bilans:Najmanje 76 mrtvih u požaru u ski centru u Turskoj
Novi magazin pre 2 satajoš 39 povezanih