Повезане вести

Вучић: Имам 75 кумова, не возим се Петровићевим авионима и аутобусима

Вучић: Имам 75 кумова, не возим се Петровићевим авионима и аутобусима

Радио 021 09.02.2021
Председник Александар Вучић на питање Н1 да прокоментарише откриће КРИК-а да је његов кум Никола Петровић купио од контроверзног бизнисмена Станка Суботића авио-компанију, каже да "нема појма шта (Петровић) купује и чиме се… »
Вучић каже да има 75 кумова, за Петровића „не зна шта ради“, а један га „руши“

Вучић каже да има 75 кумова, за Петровића „не зна шта ради“, а један га „руши“

Н1 Инфо 09.02.2021
Председник Александар Вучић, на питање Н1 да прокоментарише вест да је његов кум Никола Петровић купио од контроверзног бизнисмена Станка Суботића авио-компанију, каже да "нема појма шта (Петровић) купује и чиме се бави" и да… »
ССП: Вучићу, објасни одакле паре твом куму за авио компанију

ССП: Вучићу, објасни одакле паре твом куму за авио компанију

Нова 09.02.2021
Странка слободе и правде (ССП) саопштила је да захтева од председника Србије Александра Вучића да "без одлагања објасни јавности одакле новац његовом куму и бившем директору Јавног предузећа Елекромреже Србије Николи Петровићу… »
КРИК: Кум председника Србије купио авио-компанију од Станка Суботића

КРИК: Кум председника Србије купио авио-компанију од Станка Суботића

Нова економија 09.02.2021
Један од најближих људи председника Србије Александра Вучића, његов кум Никола Петровић, купио је авиокомпанију "Аир Посх" од контроверзног бизнисмена Станка Суботића, откривају КРИК и ОЦЦРП. Овај посао обављен је ван очију… »
Вучић: Имам 75 кумова, немам никакво учешће у њиховим бизнисима

Вучић: Имам 75 кумова, немам никакво учешће у њиховим бизнисима

ИндексОнлине 09.02.2021
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић данас је рекао да има 75 кумова и да нема никакво учешће у њиховим бизнисима. Вучић је на конференцији за новинаре на питање како коментарише то што је његов кум Никола Петровић… »
Вучић о Николи Петровићу: Људи, па ја имам 75 кумова

Вучић о Николи Петровићу: Људи, па ја имам 75 кумова

Нова 09.02.2021
"Немам појма чиме се бави мој кум Никола Петровић", рекао је председник Александар Вучић одговарајући на питање Н1 о истраживању КРИК-а у ком се наводи да је Петровић, бивши директор Електромрежа Србије, купио авиокомпанију… »
КРИК: Председников кум Никола Петровић купио авио-компанију од Станка Суботића

КРИК: Председников кум Никола Петровић купио авио-компанију од Станка Суботића

Н1 Инфо 09.02.2021
Један од најближих људи председника Србије Александра Вучића, његов кум Никола Петровић, купио је авио-компанију "Аир Посх“ од контроверзног бизнисмена Станка Суботића, откривају КРИК и ОЦЦРП. Овај посао, како наводи КРИК… »
КРИК: Вучићев кум купио авиокомпанију од Цанета Суботића

КРИК: Вучићев кум купио авиокомпанију од Цанета Суботића

Нова 09.02.2021
Један од најближих људи председника Србије Александра Вучића, његов кум Никола Петровић, купио је авио-компанију "Аир Посх" од контроверзног бизнисмена Станка Суботића, откривају КРИК и ОЦЦРП. Овај посао обављен је ван очију… »
КРИК: Вучићев кум Никола Петровић купио авио-компанију од Станка Суботића

КРИК: Вучићев кум Никола Петровић купио авио-компанију од Станка Суботића

Данас 09.02.2021
Један од најближих људи председника Србије Александра Вучића, његов кум Никола Петровић, купио је авио-компанију „Аир Посх“ од контроверзног бизнисмена Станка Суботића, откривају КРИК и ОЦЦРП. Овај посао обављен је ван очију… »

Вести дана »