Povezane vesti
Miljana Kulić PROGANJALA pevače i pevačice OTKRILA Milena Ćeranić!
Svet & Skandal 09.02.2021
Pevačica Milena Ćeranić te navela da zna da je Miljana Kulić osim pevača, proganjala i njene koleginice. Ova pevačica je rekla da je i sama morala da promeni broj telefona. – Miljana je bila poznata u mojim krugovima kao neko ko je proganjao pevače… »
Nije proganjala samo moje kolege: Pevačica progovorila o "akcijama" Miljane Kulić i iznela nove detalje!
Mondo 09.02.2021
Milena je očigledno oduševljena Nišlijkom. Milena je očigledno oduševljena Nišlijkom. Pevačica Milena Ćeranić prokomentarisala je nedavni sukob u Zadruzi koji je izbio između Miljane Kulić i Kristijana Golubovića, i otkrila da je temperamentna Nišlijka… »
Pevačica otkrila nove šok detalje o Miljani Kulić: "Nije proganjala samo pevače, menjala sam broj telefona"
Blic 09.02.2021
Pevačica Milena Ćeranić prokomentarisala je sukob Miljane Kulić i Kristijana Golubovića, te navela da zna da je Nišlijka osim pevača, proganjala i njene koleginice. - Fascinirana sam Miljaninom preciznošću kad je u pitanju gađanje šoljom. Ona je… »
Vesti dana »

Danas oblačno i prijatnije, a evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
Stav.life pre 51 minutajoš 24 povezane

Građani se okupljaju ispred novosadskog suda, pružaju podršku uhapšenima koji su na saslušanju
Nova pre 21 minutajoš 14 povezanih

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 21 minutajoš 58 povezanih