Повезане вести
Захарова: Европски парламент понижава Бореља, не Москву
РТС 09.02.2021
Чланови Европског парламента сами омаловажавају високог представника ЕУ за спољну политику и безбедност Жозепа Бореља након посете Москви, изјавила је портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова. "Они сами… »
Борељ одбацио критике ЕП о "понижавајућој" посети Москви, Билчик: "руски режим убија и затвара своје политичке противнике"…
Блиц 09.02.2021
Шеф дипломатије ЕУ, Ђузеп Борељ, одбацио је критке дела Европског парламента који су његову посету Москви оценили као "понижавајућу" за ЕУ, њене интересе и вредности. - Не мислим да је било погрешно да се оде у Москву и да им… »
Европски заступници забринути због 'понижавајуће' посете Борелла Москви
Слободна Европа 09.02.2021
Заступници Европског парламента критиковали су виског представника Европске уније за заједничку спољну политику и безбедност Јосепа Борелла (Жозеп Борељ) због његове посете Москви. Већина европосланика сматра да је због посете… »
Борељ данас пред посланицима ЕУ парламента: Траже његову оставку, због понижења у Москви, међу потписницима и Владимир…
Курир 09.02.2021
Шеф дипломатије ЕУ, Жосеп Борељ, појавиће се данас у 15 часова пред посланицима Европског парламента у дебати поводом његове посете Москви од 4 до 6. фебруара. Више од 50 посланика ЕП, међу којима и известилац за Србију… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 минутјош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 7 сатијош 1 повезана