Povezane vesti
Gospodin se ne javlja pola sata, ja stojim! Vesna javno kritikovala Đoleta, poručila mu: "Čekam te kod kolima!" (video)
Mondo 09.02.2021
Bilo joj je hladno, a i sklonila se od kiše... Bilo joj je hladno, a i sklonila se od kiše... Pevačica Vesna Đogani, koja je nedavno pričala o svom iskustvu o TikToku, podelila je pratiocima na Instagramu jednu situaciju u kojoj se našla. Kako je… »
"Gospodin se ne javlja pola sata, ja stojim, hladno mi je" Vesna Đogani se požalila na Đoleta, ostala sama u garaži u centru…
Blic 09.02.2021
Vesna Đogani odlučila je da snimi lajv dok je čekala svog supruga Đoleta Đoganije u jednoj garaži u centru Beograda i požalila se svojim pratiocima na Instagramu. - Moj dogovor sa Đoletom bio je da on završi neko snimanje i da se nađemo kod Skupštine… »
Čekam te kod kolima, drugi deo Vesna Đogani se požalila na Đoleta: Gospodin se ne javlja pola sata, ja stojim, hladno mi je…
Kurir 09.02.2021
Pevačica Vesna Đogani svakodnevno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Njene današnje objave privukle su veliku pažnju. Naime, Vesna se našla u situaciji da čeka svog supruga Đoleta Đoganija u garaži, pa je odlučila da… »
Vesti dana »

Tramp posle sastanka s Putinom dugo telefonom razgovarao sa Zelenskim i NATO liderima
Danas pre 44 minutajoš 68 povezanih

Subota donosi visoke temperature, u nedelju stiže osveženje
Serbian News Media pre 54 minutajoš 27 povezanih

Ne stišava se bura nakon sastanka veka! Tramp toplo dočekao Putina, Zelenski ima svoje planove! Šta nosi dan nakon istorijskog susreta? (video)
Kurir pre 4 minutajoš 64 povezane

Pešić: Nemamo kontinuitet igre u odbrani; Bogdanović: Još uvek vežbamo i treniramo
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih

Jedna osoba poginula, četiri teško povređene: Stravična nesreća kod Zrenjanina, vozila se zapalila nakon sudara
Nova pre 1 satjoš 32 povezane