Повезане вести
Господин се не јавља пола сата, ја стојим! Весна јавно критиковала Ђолета, поручила му: "Чекам те код колима!" (видео)
Мондо 09.02.2021
Било јој је хладно, а и склонила се од кише... Било јој је хладно, а и склонила се од кише... Певачица Весна Ђогани, која је недавно причала о свом искуству о ТикТоку, поделила је пратиоцима на Инстаграму једну ситуацију у којој… »
"Господин се не јавља пола сата, ја стојим, хладно ми је" Весна Ђогани се пожалила на Ђолета, остала сама у гаражи у центру…
Блиц 09.02.2021
Весна Ђогани одлучила је да сними лајв док је чекала свог супруга Ђолета Ђоганије у једној гаражи у центру Београда и пожалила се својим пратиоцима на Инстаграму. - Мој договор са Ђолетом био је да он заврши неко снимање и да се… »
Чекам те код колима, други део Весна Ђогани се пожалила на Ђолета: Господин се не јавља пола сата, ја стојим, хладно ми је…
Курир 09.02.2021
Певачица Весна Ђогани свакодневно извештава своје пратиоце на друштвеним мрежама о сваком свом кораку. Њене данашње објаве привукле су велику пажњу. Наиме, Весна се нашла у ситуацији да чека свог супруга Ђолета Ђоганија у… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 4 сатијош 4 повезане

"Имам њен снимак" Скандалозна учесница Елите запретила Мини Врбашки: "Открићу све о њој"
Ало пре 2 сатајош 3 повезане