Povezane vesti
I dan danas mi je žao, ali šta ja tu mogu: Čeda Čvorak posle 15 godina o Majinom odlasku iz "Lune"!
Mondo 09.02.2021
"I kada izgubiš jednog Ronalda, kako da ga nađeš?" "I kada izgubiš jednog Ronalda, kako da ga nađeš?" Grupa "Luna" devedesetih godina je žarila i palila muzičkom scenom, a onda je pevačica Maja Marković napustila istu i ništa više nije bilo isto. Osnivač… »
"Kada izgubiš jednog Ronalda, kako da ga nađeš ponovo?" Čeda Čvorak o Maji Marković koja je napustila grupu "Luna" na vrhuncu…
Blic 09.02.2021
Muzičar i deo grupe "Luna", Čeda Čvorak progovorio je o Maji Marković, koja je na vrhuncu slave napustila grupu i započela solo karijeru, te priznao da ga i dan danas mnogi pitaju zašto i dalje ne sarađuju. - Nije to bio raspad, meni je i dan danas žao… »
Vesti dana »

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Idemo na pobedu ovaj put" Imao žestok okršaj sa voditeljem Pinka u emisiji, a sada šokirao oglašavanjem i najavio ulazak u Elitu (foto)
Alo pre 4 satijoš 4 povezane

"Imam njen snimak" Skandalozna učesnica Elite zapretila Mini Vrbaški: "Otkriću sve o njoj"
Alo pre 2 satajoš 3 povezane

"Nisu mi za džabe dali 400.000 evra": Janjuš odmah otkrio šokantnu cifru koju će zaraditi u Eliti 9
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane