Повезане вести
"У: Загребу немам где да живим осим у хотелу, долазим у Београд": Николина Пишек након тровања донела одлуку
Блиц 10.02.2021
Након драме која се одиграла протеклог викенда, када су она и њена ћерка Уна завршиле у болници због тровања угљен-моноксидом, водитељка Николина Пишек са породицом борави у једном хотелу у Загребу, а како каже у стан не… »
У Загребу немам где да живим, долазим у Београд! Водитељка Николина Пишек након тровања открила како се осећа: Имам кратак…
Курир 10.02.2021
Николина Пишек и њена ћерка Уна два дана су провеле у болници након тровања угљен-моноксидом у свом стану у центру Загреба. Након изласка из болнице сместиле су се у хотел, а супруг водитељке Видоје одмах је дошао из Београда… »
Плућа су ми САД старија него ја, тужићу кривца: Николина се након тровања сели у Београд, у Загребу нема где да живи
Мондо 10.02.2021
Она и ћеркица су због тровања два дана провеле у болници. Она и ћеркица су због тровања два дана провеле у болници. Водитељка Николина Пишек и њена млађа ћерка Уна Софија због тровања угљен-моноксидом у свом стану у Загребу… »
Показао слику ћерке борца: Муж Николине Пишек након тровања супруге и наследнице поручује: "Ти си јунак мој"
Блиц 09.02.2021
Николина Пишек и њена наследница Уна су током минулог викенда пронађене онесвешћене у стану у Загребу, након што су се отровале угљен-моноксидом. До тровања је дошло када је услед грађевинских радова у згради пукла цев, а… »
Николина Пишек објавила фотографије из болнице: Водитељка после тровања послала снажну поруку (фото)
Вечерње новости 09.02.2021
У СТАНУ водитељке Николине Пишек у Загребу, у којем живи са супругом Видојем Ристовићем, пукла је цев од плина која обезбеђује грејање за целу зграду. Николина и њена ћерка Уна (6) отровале су се плином, а сада се Николина… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 1 повезана