Povezane vesti
"U: Zagrebu nemam gde da živim osim u hotelu, dolazim u Beograd": Nikolina Pišek nakon trovanja donela odluku
Blic 10.02.2021
Nakon drame koja se odigrala proteklog vikenda, kada su ona i njena ćerka Una završile u bolnici zbog trovanja ugljen-monoksidom, voditeljka Nikolina Pišek sa porodicom boravi u jednom hotelu u Zagrebu, a kako kaže u stan ne planira da se vraća. Nikolina… »
U Zagrebu nemam gde da živim, dolazim u Beograd! Voditeljka Nikolina Pišek nakon trovanja otkrila kako se oseća: Imam kratak…
Kurir 10.02.2021
Nikolina Pišek i njena ćerka Una dva dana su provele u bolnici nakon trovanja ugljen-monoksidom u svom stanu u centru Zagreba. Nakon izlaska iz bolnice smestile su se u hotel, a suprug voditeljke Vidoje odmah je došao iz Beograda u Zagreb. - Okej sam… »
Pluća su mi SAD starija nego ja, tužiću krivca: Nikolina se nakon trovanja seli u Beograd, u Zagrebu nema gde da živi
Mondo 10.02.2021
Ona i ćerkica su zbog trovanja dva dana provele u bolnici. Ona i ćerkica su zbog trovanja dva dana provele u bolnici. Voditeljka Nikolina Pišek i njena mlađa ćerka Una Sofija zbog trovanja ugljen-monoksidom u svom stanu u Zagrebu provele su dva dana u… »
Pokazao sliku ćerke borca: Muž Nikoline Pišek nakon trovanja supruge i naslednice poručuje: "Ti si junak moj"
Blic 09.02.2021
Nikolina Pišek i njena naslednica Una su tokom minulog vikenda pronađene onesvešćene u stanu u Zagrebu, nakon što su se otrovale ugljen-monoksidom. Do trovanja je došlo kada je usled građevinskih radova u zgradi pukla cev, a voditeljka je otkrila da su… »
Nikolina Pišek objavila fotografije iz bolnice: Voditeljka posle trovanja poslala snažnu poruku (foto)
Večernje novosti 09.02.2021
U STANU voditeljke Nikoline Pišek u Zagrebu, u kojem živi sa suprugom Vidojem Ristovićem, pukla je cev od plina koja obezbeđuje grejanje za celu zgradu. Nikolina i njena ćerka Una (6) otrovale su se plinom, a sada se Nikolina oglasila na svom Instagram… »
Vesti dana »
I kada nije njegov dan, Jokić pronađe način da oduševi svet! Nikola genijalnim potezom namagarčio trojicu rivala, NBA liga se odmah oglasila! (video)
Kurir pre 20 minutajoš 23 povezane
Danas hladno, pre podne ponegde slab sneg, od sredine dana razvedravanje, do tri stepena
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
AMSS upozorava vozače: Mogućnost stvaranja poledice na putevima, poseban oprez na mostovima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih
Počinje elektronska prijava za upis dece u vrtić: Uvedena jedna važna novina
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih