Повезане вести

Вулин о хапшењу криминалне групе: Вучић нам је рекао да радимо у складу са законом

Вулин о хапшењу криминалне групе: Вучић нам је рекао да радимо у складу са законом

Нови магазин 10.02.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да је председник Србије Александар Вучић био обавештаван о "сваком кораку" у акцији хапшења криминалне групе Вељка Беливука. "Вучић је знао шта ће се дешавати, када… »
Ја теби војводо, ти мени сердаре: Дачић и Вулин разменили честитке за борбу против мафије

Ја теби војводо, ти мени сердаре: Дачић и Вулин разменили честитке за борбу против мафије

Радио 021 10.02.2021
На почетку данашње седнице парламента, председник Скупштине Србије и министар унутрашњих послова разменили су честитке, захвалност и подршку у борби против мафије. Председник скупштине Ивица Дачић на почетку седнице честитао је… »
Дачић: Групе пријатељства са онима који су повукли признање Косова

Дачић: Групе пријатељства са онима који су повукли признање Косова

Блиц 10.02.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је парламент формирао посланичке групе пријатељства са свим државама које нису признале независност тзв. Косова, као и са оним држава које су повукле признање. Дачић… »
На почетку седнице, Дачић и Вулин разменили честитке поводом борбе против мафије

На почетку седнице, Дачић и Вулин разменили честитке поводом борбе против мафије

Н1 Инфо 10.02.2021
На почетку седнице председник Скупштине Србије и министар унутрашњих послова разменили су честитке, захвалност и подршку у борби против мафије. Председник скупштине Ивица Дачић на почетку седнице честитао је Министартству… »
Министар Вулин: Србија се на мигрантској рути најуспешније бори против кријумчарења људи

Министар Вулин: Србија се на мигрантској рути најуспешније бори против кријумчарења људи

Курир 10.02.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да се на мигрантској рути Србија најуспешније бори против кријумчарења људи и нагласио да Министарство унутрашњих послова улаже озбиљне напоре како би ирегуларне… »
Дачић честитао, Вулин се захвалио: Мафија је канцер за цело друшто, честитке за МУП, БИА и Тужилаштво

Дачић честитао, Вулин се захвалио: Мафија је канцер за цело друшто, честитке за МУП, БИА и Тужилаштво

Курир 10.02.2021
БЕОГРАД - Председник Скупштине Србије Ивица Дачић честитао је данас свим државним органима, као и председнику Србије Александру Вучићу на акцији хапшења криминалне групе око Вељка Беливука. Дачић је искористио присуство… »
Дачић: Групе пријатељства са онима који нису признали КиМ

Дачић: Групе пријатељства са онима који нису признали КиМ

Нова 10.02.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је парламент формирао посланичке групе пријатељства са свим државама које нису признале независност тзв.Косова, као и са оним држава које су повукле признање. Дачић је… »

Вести дана »