Повезане вести

Несрећни адвокат из Тексаса на онлајн судјењу се појавио као мачка (ВИДЕО)

Несрећни адвокат из Тексаса на онлајн судјењу се појавио као мачка (ВИДЕО)

Нови магазин 10.02.2021
Адвокат у Тексасу имао је несрец́ну авантуру јер се на онлајн саслушању са једним судијом појавио на екрану са све мачијим брковима, ушима и њушком јер је заборавио да искључи филтер - мачка. На видео снимку види се адвокат… »
Ја нисам мачка! Адвокат се преко Зума појавио као маче, па није знао како то да искључи! Било би ово хит суђење! (видео)

Ја нисам мачка! Адвокат се преко Зума појавио као маче, па није знао како то да искључи! Било би ово хит суђење! (видео)

Курир 10.02.2021
Род Понтон, адвокат из Тексаса, није баш навикао на онлајн састанке и суђења, па се на екрану, посредством апликације Зум, појавио као маче. Понтон је током саслушања случајно укључио филтер који човека претвара у маче, а није… »
"Ја нисам: Мачка!" Адвокат се укључио на суђење путем апликације и укључио филтер, али није знао да га искључи (видео)

"Ја нисам: Мачка!" Адвокат се укључио на суђење путем апликације и укључио филтер, али није знао да га искључи (видео)

Блиц 10.02.2021
Један адвокат из Тексаса, који није баш упућен у функционисање нових технологија, на суђењу преко апликације "појавио" се као маче. Наиме, адвокат Род Понтон је у току саслушања случајно укључио филтер који човека претвара у… »
"Нисам мачка, ја сам адвокат, можемо да наставимо": Снимак са суђења у Тексасу који је постао хит на интернету (видео)

"Нисам мачка, ја сам адвокат, можемо да наставимо": Снимак са суђења у Тексасу који је постао хит на интернету (видео)

Мондо 10.02.2021
Снимак који је постао хит на интернету! Снимак који је постао хит на интернету! Адвокат је користио рачунар своје секретарице и када се придружио судском рочишту преко Зоом-а, укључио се филтер за мачке, који није знао како да… »
ВИДЕО: Адвокату остао укључен мачји филтер током видео позива - "нисам мачка"

ВИДЕО: Адвокату остао укључен мачји филтер током видео позива - "нисам мачка"

Радио 021 10.02.2021
Адвокат из Тексаса Род Понтон случајно је оставио укључен "мачји филтер" током видео позива са судијом и није могао да га искључи, што га је на крају приморало да констатује да он није мачка. Наравно, видео је постао виралан у… »

Вести дана »