Povezane vesti
Nesrećni advokat iz Teksasa na onlajn sudjenju se pojavio kao mačka (VIDEO)
Novi magazin 10.02.2021
Advokat u Teksasu imao je nesrećnu avanturu jer se na onlajn saslušanju sa jednim sudijom pojavio na ekranu sa sve mačijim brkovima, ušima i njuškom jer je zaboravio da isključi filter - mačka. Na video snimku vidi se advokat Rod Ponton sa… »
Ja nisam mačka! Advokat se preko Zuma pojavio kao mače, pa nije znao kako to da isključi! Bilo bi ovo hit suđenje! (video)
Kurir 10.02.2021
Rod Ponton, advokat iz Teksasa, nije baš navikao na onlajn sastanke i suđenja, pa se na ekranu, posredstvom aplikacije Zum, pojavio kao mače. Ponton je tokom saslušanja slučajno uključio filter koji čoveka pretvara u mače, a nije znao kako da ga… »
"Ja nisam: Mačka!" Advokat se uključio na suđenje putem aplikacije i uključio filter, ali nije znao da ga isključi (video)
Blic 10.02.2021
Jedan advokat iz Teksasa, koji nije baš upućen u funkcionisanje novih tehnologija, na suđenju preko aplikacije "pojavio" se kao mače. Naime, advokat Rod Ponton je u toku saslušanja slučajno uključio filter koji čoveka pretvara u mače, a nije znao… »
"Nisam mačka, ja sam advokat, možemo da nastavimo": Snimak sa suđenja u Teksasu koji je postao hit na internetu (video)
Mondo 10.02.2021
Snimak koji je postao hit na internetu! Snimak koji je postao hit na internetu! Advokat je koristio računar svoje sekretarice i kada se pridružio sudskom ročištu preko Zoom-a, uključio se filter za mačke, koji nije znao kako da isključi. Sudsko… »
VIDEO: Advokatu ostao uključen mačji filter tokom video poziva - "nisam mačka"
Radio 021 10.02.2021
Advokat iz Teksasa Rod Ponton slučajno je ostavio uključen "mačji filter" tokom video poziva sa sudijom i nije mogao da ga isključi, što ga je na kraju primoralo da konstatuje da on nije mačka. Naravno, video je postao viralan u sekundi. Za samo… »
Vesti dana »
Vozači, oprez! Zapadna i Centralna Srbija na meti oštrog mraza, u pojedinim delovima prisutna i magla
Telegraf pre 2 satajoš 24 povezane
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 27 minutajoš 19 povezanih
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 6 satijoš 20 povezanih
Zvanično! Igor Kojić stao na ludi kamen sa 15 godina mlađom Sofijom
Story pre 32 minutajoš 17 povezanih