Повезане вести

Ђерић: Поштујемо Војводину, али уздамо се у наш квалитет

Ђерић: Поштујемо Војводину, али уздамо се у наш квалитет

Дневник 10.02.2021
БЕОГРАД: Тренер кошаркаша ФМП-а Бојан Ђерић рекао је данас да веома поштује екипу Војводине, ривала у четврфиналу Купа Радивоја Кораћа против Војводине, али да се његов тим узда у квалитет. "Куп је елиминационо такмичење где… »
Новица у свом стилу: Ја идем да освојим куп!

Новица у свом стилу: Ја идем да освојим куп!

Моззарт спорт 10.02.2021
"Екипа мора да размишља тако да идемо да освојимо трофеј. Партизан не треба другачије ни да размишља", каже искусни ас Парног ваљка. Капитен Партизана Новица Величковић као и увек у досадашњој каријери најмотивисанији је онда… »
Новица Величковић: Идем да освојим Куп

Новица Величковић: Идем да освојим Куп

Дневник 10.02.2021
Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић рекао је данас да његова екипа иде у Нови Сад да освоји и одбрани трофеј у Купу "Радивоја Кораћа". - Борац је екипа која нас је два пута надиграла ове сезоне, момци заслужују сваки… »
Величковић пред куп: Идем да освојим трофеј!

Величковић пред куп: Идем да освојим трофеј!

Вечерње новости 10.02.2021
ТРЕНЕР кошаркаша Партизана Саша Филиповски и капитен Новица Величковић, уочи четврфинала Купа Радивоја Кораћа против Борца, кистичу да екипа мора да исправи грешке из претходног сусрета са истим ривалом. Пред четвртфинални дуел… »
Ја идем да освојим куп: Партизан креће у одбрану трофеја, капитен Новица има важну поруку за црно-беле!

Ја идем да освојим куп: Партизан креће у одбрану трофеја, капитен Новица има важну поруку за црно-беле!

Мондо 10.02.2021
Први од могућа три корака биће против Чачана. Први од могућа три корака биће против Чачана. Кошаркаши Партизана су спремни да почну са успоном форме у сезони - следи одбрана трофеја у Купу Радивоја Кораћа. Троструки узастопни… »
Филиповски: Да исправимо грешке; Величковић: Идемо по трофеј

Филиповски: Да исправимо грешке; Величковић: Идемо по трофеј

Дневник 10.02.2021
БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Саша Филиповски, уочи четврфинала Купа Радивоја Кораћа против Борца, каже да његова екипа мора да исправи грешке из претходног сусрета са истим ривалом. Црно-бели сутра од 19 сати у Новом Саду… »
Величковић: Идемо да освојимо Куп Радивоја Кораћа

Величковић: Идемо да освојимо Куп Радивоја Кораћа

Нови магазин 10.02.2021
Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић рекао је данас да његова екипа иде у Нови Сад да одбрани трофеј у Купу "Радивоја Кораћа", а да у предстојећој четвртфиналној утакмици против Борца мора да размишља и о два пораза… »

Вести дана »