Повезане вести
Рудан: Европа се показала као "шака јада", Милановић је "дивљак који није за Хрватску учинио ништа"
РТВ 10.02.2021
ЗАГРЕБ - Писац и блогерка Ведрана Рудан, која је вакцину против корона вируса примила у Београду, коментарисала је данас критике које су јој због тога упућене у Хрватској и поново истакла да је масовна имунизација у Србији решена… »
Европа је шака јада, отишла сам у Србију! Ведрана Рудан никад жешћа: Хрватски председник нека хрче и преспава мандат
Курир 10.02.2021
Хрватска списатељица Ведрана Рудан поново је жестоко искоментарисала вакцинацију у Хрватској након што је после вакцинисања у Београду изазвала лавину коментара. "То ми је било одмах јасно. А како сам добила позив од града… »
"Србија је племенита, а Европа шака јада!" Ведрана Рудан хвалила нашу земљу и то на н1
Вечерње новости 10.02.2021
ПОЗНАТА ријечка списатељица и блогерка Ведрана Рудан коментарисала је вакцинисање у Хрватској и рад председника те земље Зорана Милановића. Рудан се против коронавируса вакцинисала у Београду и каже како је процес цепљења у… »
Вести дана »
ВИДЕО Скуп подршке Хрки и Јаћимовићима: Грађани код Бановине одали пошту страдалима у паду надстрешнице
Радио 021 пре 30 минутајош 51 повезана
Магла ствара велике гужве на аеродрому „Никола Тесла“, камиони на границама чекају до седам сати
Сербиан Невс Медиа пре 39 минутајош 18 повезаних
Сутра мраз, током дана претежно сунчано, у Београду магла већи део дана
Сербиан Невс Медиа пре 39 минутајош 21 повезана
Странка СРЦЕ пита министарку ко је „треће лице“ које преузима контролу над НИС-ом
Сербиан Невс Медиа пре 49 минутајош 18 повезаних