Повезане вести

Рудан: Европа се показала као "шака јада", Милановић је "дивљак који није за Хрватску учинио ништа"

Рудан: Европа се показала као "шака јада", Милановић је "дивљак који није за Хрватску учинио ништа"

РТВ 10.02.2021
ЗАГРЕБ - Писац и блогерка Ведрана Рудан, која је вакцину против корона вируса примила у Београду, коментарисала је данас критике које су јој због тога упућене у Хрватској и поново истакла да је масовна имунизација у Србији решена… »
Европа је шака јада, отишла сам у Србију! Ведрана Рудан никад жешћа: Хрватски председник нека хрче и преспава мандат

Европа је шака јада, отишла сам у Србију! Ведрана Рудан никад жешћа: Хрватски председник нека хрче и преспава мандат

Курир 10.02.2021
Хрватска списатељица Ведрана Рудан поново је жестоко искоментарисала вакцинацију у Хрватској након што је после вакцинисања у Београду изазвала лавину коментара. "То ми је било одмах јасно. А како сам добила позив од града… »
"Србија је племенита, а Европа шака јада!" Ведрана Рудан хвалила нашу земљу и то на н1

"Србија је племенита, а Европа шака јада!" Ведрана Рудан хвалила нашу земљу и то на н1

Вечерње новости 10.02.2021
ПОЗНАТА ријечка списатељица и блогерка Ведрана Рудан коментарисала је вакцинисање у Хрватској и рад председника те земље Зорана Милановића. Рудан се против коронавируса вакцинисала у Београду и каже како је процес цепљења у… »

Вести дана »