Povezane vesti
Vučić razgovarao s Kisindžerom
Nova 10.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je putem video-linka sa bivšim sekretarom SAD Henrijem Kisindžerom. “Imao sam izuzetnu čast da učestvujem na ekskluzivnoj zatvorenoj sesiji, sa bivšim američkim državnim sekretarom i bivšim… »
Vučić razgovarao s Henrijem Kisindžerom
Dnevnik 10.02.2021
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je putem video konferencije s bivšim američkim državnim sekretarom Henrijem Kisindžerom. Imao sam izuzetnu čast da učestvujem na ekskluzivnoj zatvorenoj sesiji, s bivšim američkim državnim… »
Vučić učestvovao na zatvorenom onlajn razgovoru sa Kisindžerom
N1 Info 10.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je učestvovao na zatvorenom onlajn razgovoru sa bivšim američkim državnim sekretarom Henrijem Kisindžerom, u organizaciji "Vorld majnds". „Imao sam izuzetnu čast da učestvujem na ekskluzivnoj… »
Vučić razgovarao sa Henrijem Kisindžerom: Predsednik Srbije na ekskluzivnoj zatvorenoj sesiji
Srbija danas 10.02.2021
Tim povodom je objavljena fotografija na instagram profilu predsednika Srbije. Predsednik Srbije danas je učestvovao na ekskluzivnoj zatvorenoj video sesiji sa bivšim američkim državnim sekretarom Henrijem Kisindžerom. Tim povodom je objavljena… »
Vesti dana »

Bajern bolji od Zvezde, drugi uzastopni poraz crveno-belih u Evroligi
Danas pre 48 minutajoš 4 povezane

Predsednik Vučić ugostiće sportiste uoči Svetskog prvenstva u boksu za žene
RTV pre 23 minutajoš 2 povezane

Sahel, malo poznati region u Africi, beleži više 'smrti od terorizma' nego ostatak sveta zajedno
BBC News pre 35 minutajoš 1 povezana

"Amerika nas je izdala": Ukrajinski vojnici besni nakon svađe Tramp-Zelenski: Neka otvoreno izrazi svoju podršku Putinu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana