Повезане вести
Вучић разговарао с Кисинџером
Нова 10.02.2021
Председник Србије Александар Вучић разговарао је путем видео-линка са бившим секретаром САД Хенријем Кисинџером. “Имао сам изузетну част да учествујем на ексклузивној затвореној сесији, са бившим америчким државним секретаром и… »
Вучић разговарао с Хенријем Кисинџером
Дневник 10.02.2021
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић разговарао је путем видео конференције с бившим америчким државним секретаром Хенријем Кисинџером. Имао сам изузетну част да учествујем на ексклузивној затвореној сесији, с бившим… »
Вучић учествовао на затвореном онлајн разговору са Кисинџером
Н1 Инфо 10.02.2021
Председник Србије Александар Вучић објавио је да је учествовао на затвореном онлајн разговору са бившим америчким државним секретаром Хенријем Кисинџером, у организацији "Ворлд мајндс". „Имао сам изузетну част да учествујем на… »
Вучић разговарао са Хенријем Кисинџером: Председник Србије на ексклузивној затвореној сесији
Србија данас 10.02.2021
Тим поводом је објављена фотографија на инстаграм профилу председника Србије. Председник Србије данас је учествовао на ексклузивној затвореној видео сесији са бившим америчким државним секретаром Хенријем Кисинџером. Тим… »
Вести дана »

Данас је мала Госпојина, велики хришћански празник Један обичај је посебно везан за жене - ово никако не ваља да раде
Ало пре 1 сатјош 6 повезаних

Блумберг: ЕУ разматра да затвори "Дружбу" за Мађарску и Словачку: Зеленски с Трампом у УН
РТС пре 41 минутајош 3 повезане

На данашњи дан: Умрли Вергилије, Шопенхауер и Валтер Скот, рођени Светозар Марковић и Х. Џ. Велс
Радио 021 пре 41 минутајош 2 повезане