Povezane vesti
Vučić razgovarao s Kisindžerom
Nova 10.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je putem video-linka sa bivšim sekretarom SAD Henrijem Kisindžerom. “Imao sam izuzetnu čast da učestvujem na ekskluzivnoj zatvorenoj sesiji, sa bivšim američkim državnim sekretarom i bivšim savetnikom za… »
Vučić razgovarao s Henrijem Kisindžerom
Dnevnik 10.02.2021
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je putem video konferencije s bivšim američkim državnim sekretarom Henrijem Kisindžerom. Imao sam izuzetnu čast da učestvujem na ekskluzivnoj zatvorenoj sesiji, s bivšim američkim državnim sekretarom… »
Vučić učestvovao na zatvorenom onlajn razgovoru sa Kisindžerom
N1 Info 10.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je učestvovao na zatvorenom onlajn razgovoru sa bivšim američkim državnim sekretarom Henrijem Kisindžerom, u organizaciji "Vorld majnds". „Imao sam izuzetnu čast da učestvujem na ekskluzivnoj zatvorenoj… »
Vučić razgovarao sa Henrijem Kisindžerom: Predsednik Srbije na ekskluzivnoj zatvorenoj sesiji
Srbija danas 10.02.2021
Tim povodom je objavljena fotografija na instagram profilu predsednika Srbije. Predsednik Srbije danas je učestvovao na ekskluzivnoj zatvorenoj video sesiji sa bivšim američkim državnim sekretarom Henrijem Kisindžerom. Tim povodom je objavljena… »
Vesti dana »

Temperatura se vraća na 40 stepeni! Prognoza za Beograd ne obećava ništa dobro, a evo šta čeka ostatak Srbije
Alo pre 2 satajoš 18 povezanih

Javna rasprava samo za podobne: Dragani Đorđević zabranjen ulazak u PKS na javnu raspravu o strategiji upravljanja mineralnim bogatstvom
Nova pre 24 minutajoš 28 povezanih

Poljski navijači raspametili Srbe: Evo šta su uradili na utakmici Leh Poznanj - Crvena zvezda
Večernje novosti pre 14 minutajoš 35 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 1 satjoš 51 povezana