Povezane vesti
Vulin opet uvredljivo o Albancima
Slobodna Evropa 10.02.2021
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je u Skupštini Srbije da niko Srbima ne može da zabrani da govore na svom jeziku odgovarajući tako na navode narodnog poslanika "Ujedinjene doline - SDA Sandžaka" Šaipa (Shaip) Kamberija… »
"Šiptar je sinonim za albance i tako ću vas zvati": Vulin oštro odgovorio na provokacije poslanika Kamberija
Mondo 10.02.2021
Komentarišući navode da je naziv "Šiptar" uvredljiv, ministar Vulin je naveo da u tome nema ni mržnje, ni uvrede. Komentarišući navode da je naziv "Šiptar" uvredljiv, ministar Vulin je naveo da u tome nema ni mržnje, ni uvrede. Ministar… »
Dačić: Kamberi demantovao sam sebe obraćanjem na albanskom
Nova 10.02.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas tokom popodnevnog dela skupštinskog zasedanja da je poslanik sa liste Albanska demokratska alternativa - Ujedinjena dolina Šaip Kamberi demantovao samog sebe, jer se poslanicima obratio na… »
Dačić: Kamberi demantovao sam sebe
Dnevnik 10.02.2021
BEOGRAD: Predsednik skupštine Ivica Dačić izjavio je večeras da je poslanik Ujedinjene doline-SDA Sandžaka Šaip Kamberi, time što je govorio na albanskom jeziku u parlamentu, demantovao sebe da je Srbija država mržnje i pokazao da je država sa… »
"Sramota da on odlučuje kako će Srbi da govore i zovu albance" Vulin poslao snažnu poruku Šaipu Kamberiju
Srbija danas 10.02.2021
Kamberi, koji je poslanik Ujedinjene doline-SDA, juče je postavljajući poslaničko pitanje na albanskom jeziku zamerio ministru zbog korišćenja izraza "Šiptar" Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da reč "Šiptar" nije uvredljiva, da… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana