Povezane vesti
Bajden: Sjedinjene Države će uvesti sankcije vojnim zvaničnicima Mjanmara
Glas Amerike 10.02.2021
VAŠINGTON — Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da će Sjedinjene Države uvesti sankcije vojnim zvaničnicima Mjanmara koji su u toj zemlji, početkom februara, sproveli vojni puč. Tvrdeći da izbori održani u Mjanmaru prošlog novembra… »
Biden najavio sankcije čelnicima mijanmarskog puča
Al Jazeera 10.02.2021
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država potpisao je izvršnu naredbu kojom su otvorena vrata za uvođenje sankcija vojnim vođama u azijskoj državi odgovornim za puč. Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Joe Biden u srijedu je potpisao izvršnu… »
SAD uvode sankcije vojnoj hunti u Mjanmaru
Novi magazin 10.02.2021
Američki predsednik Džozef Bajden (Joseph Biden) izjavio je večeras da njegova zemlja uvodi sankcije vojnoj hunti u Mjanmaru i pozvao upravu te zemlje da odmah oslobodi uhapšenu liderku Aung San Su Ći. "Usvojio sam uredbu koja omogućava da odmah… »
Amerika uvodi sankcije vojnoj hunti u Mjanmaru
Nova 10.02.2021
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je večeras da njegova zemlja uvodi sankcije vojnoj hunti u Mjanmaru i pozvao upravu te zemlje da odmah oslobodi uhapšenu liderku Aung San Su Ći. “Usvojio sam uredbu koja omogućava da odmah uvedemo sankcije… »
Biden uveo sankcije vojnim vođama Mjanmara zbog puča
Slobodna Evropa 10.02.2021
Predsjednik Sjedinjenih Država Joe Biden naredio je uvođenje novih sankcija protiv vojnog režima u Mjanmaru, u odgovor na vojni puč koji je izveden u toj zemlji prilikom čega je svrgnuta i uhapšena liderka te zemlje Aung San Suu Kyi i još nekoliko… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 8 satijoš 1 povezana