Povezane vesti

33 Dana na pustom ostrvu: Potonuo im je brod, doplivali su do kopna, a preživeli tako što su jeli pacove (video)

Blic 11.02.2021
Američka Oblaska straža potvrdila je da su tri kubanska državljana za koja se veruje da su 33 dana bila nasukana na nenaseljenom ostrvu na Bahamima spašeni, prenosi BBC. Vazdušna posada Obalske straže koja je bila u redovnoj patroli u ponedeljak… »

Spaseni sa pustog ostrva posle 33 dana

Vesti online 11.02.2021
Američka Obalska straža potvrdila je da su tri kubanska državljana za koja se veruje da su 33 dana bila nasukana na nenaseljenom ostrvu na Bahamima spašeni. Vazduhoplovna posada Obalske straže koja je bila u redovnoj patroli u ponedeljak primetila je… »

Jeli kokose i pacove i preživeli mesec dana na pustom ostrvu

Nova 11.02.2021
Američka obalska straža spasila je tri osobe koje su 33 dana bile nasukane na pustom ostrvu na Bahamima. Tokom rutinske patrole iz vazduha, obalska straža primetila je grupu ljudi kako manično mašu priručnom zastavom na Angila Keju. Kubanci su… »

Nasukani na nenaseljenom ostrvu 33 dana? Vazdušna posada Obalske straže spasila kubanske državljane

Večernje novosti 11.02.2021
AMERIČKA Oblaska straža potvrdila je da su tri kubanska državljana za koja se veruje da su 33 dana bila nasukana na nenaseljenom ostrvu na Bahamima spašeni, prenosi BBC. Vazdušna posada Obalske straže koja je bila u redovnoj patroli u ponedeljak… »

Mesec dana preživeli na pustom ostrvu! Obalska straža nije mogla da veruje šta vidi blizu Bahama, hranili se pacovima…

Kurir 11.02.2021
Američka obalska straža spasla je troje Kubanaca sa nenaseljenog ostrva kod Bahama koji su tamo bili izgubljeni 33 dana! Radi se ženi i dva muškarca, koji su, kako se navodi, preživeli hraneći se kokosima, školjkama i pacovima. "Neverovatno je da… »

Našli žrtve brodoloma, jeli pacove na pustom ostrvu: Obalska straža ih spasila nakon mesec dana!

Mondo 11.02.2021
Pripadnicima Obalske straže su ispričali da je pre pet nedelja njihov brod potonuo u olujnom moru i da su sami doplivali do ostrva. Pripadnicima Obalske straže su ispričali da je pre pet nedelja njihov brod potonuo u olujnom moru i da su sami… »

Vesti dana »